News Flash:

Noi DEZVALUIRI INCREDIBILE facute de Catalin Tolontan

12 Ianuarie 2017
1452 Vizualizari | 0 Comentarii
tolontan
Pe 21 septembrie 2016, Simona Rauasistenta medicala plecata de 15 ani in Marea Britanie, vede la stirile Antenei 1 un reportaj de la renovarea sectiei ATI Spitalului de Arsi.


4,98 milioane de lei a cheltuit directorul Bogdan Gangura, de la Primaria Sectorului 1. Ea observa ca, prin nori de praf contaminati cu bacterii si fungi, muncitorii nu beneficiaza de nici o protectie adecvata.


Femeia nu trece peste. Pentru ca stie cit costa ignoranta. Simona Rau ii vede zi de zi efectele chiar daca ea nu practica profesia medicala, in Anglia.

Asa ca intra pe siteul Conteam SRL, firma angajata de Primaria Sectorului 1 sa repare sectia ATI de la ”Arsi”. E ingrijorata pentru ca, lucrind fara nici o protectie intr-un mediu vinturat, plin de bacterii, muncitorii pot suferi consecinte.


Gaseste un formular de contact si impreuna cu prietena sa, Monica Mocanu, scriu directorului companiei de constructii. Primesc replica automata de confirmare. In plus, Monica da de un email al firmei si expediaza mesajul si direct.

Continuarea pe tolo.ro

simona rau asistenta medicala marea britanie ati spitalului arsi femeia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006489 (s)