News Flash:

Noi detalii incredibile despre DISPARIŢIA zborului MH370 - VIDEO

31 Iulie 2015
1711 Vizualizari | 0 Comentarii
fragment avion
Johnny Begue, barbatul care ar fi gasit pe Insula Reunion fragmentul de fuselaj despre care se crede ca apartine cursei malaysiene MH370, povesteste pentru Associated Press cum a ajuns sa faca descoperirea care ar putea duce la deslusirea misterului privind disparitia avionului in 2014.
Fragmentul poate constitui primul indiciu cu privire la ceea ce s-a intamplat cu zborul Malaysia Airlines 370 (MH370), care a fost dat disparut anul trecut cu 293 de persoane la bord. Eforturi vaste de cautare au esuat sa gaseasca vreo urma a avionului, iar autoritatile analizeaza piesa gasita pentru a afla daca face parte din avionul dat disparut.
"Mi-am dat seama imediat ca este o bucata dintr-un avion, dar nu am stiut cat de importanta era, ca poate ajuta la rezolvarea misterului a ceea ce s-a intamplat cu avionul malaysian", a declarat joi Begue, in varsta de 46 de ani, pentru Associated Press.
Begue este supervizorul unor muncitori care intretin potecile catre plajele din zona Saint-Andre, avand grija sa nu fie acoperite de arbusti luxurianti.
El spune ca si-a chemat mai multi colegi si ca au carat fragmentul de aripa afara din apa, ca sa nu fie izbit de valuri de rocile vulcanice care impanzesc plaja.

Autoritatile au refuzat sa comenteze daca Begue a fost primul care a descoperit componenta. Teddy Riviere, un coleg, a coroborat povestea acestuia si l-a laudat pentru descoperire. Membri ai echipei de fotbal a lui Begue l-au ironizat pentru faima pe care si-a facut-o in presa locala.
Begue a mai declarat ca a descoperit o bucata dintr-o valiza, in apropiere. Insa era neclar daca exista vreo legatura intre restul de bagaj si bucata de aripa.
Desi autoritatile lucreaza in continuare pentru a stabili daca bucata de avion provine de la zborul MH370, Begue a declarat joi noaptea ca "ne vom duce (vineri dimineata) sa ridicam un memorial. Vom folosi pietre si poate ca vom planta niste flori in acel loc".
"Vrem sa ne exprimam respectul pentru oamenii care au murit", a spus el. 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005279 (s)