News Flash:

Nicolae Robu, esec la Curtea Constitutionala

3 Iulie 2014
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a atacat la Curtea Constitutionala un articol al legii care stabileste incompatibilitati in exercitarea unor functii publice. Miercuri, 2 iulie, CCR a respins exceptia de neconstitutionalitate invocata de liderul PNL Timis.

Robu a invocat o exceptie de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 25 (2) teza a doua din Legea 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea legii nr. 144 din 2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea ANI, precum si pentru modificarea si completarea altor acte normative.

Articolul atacat prevede ca persoana aflata in incompatibilitate nu mai poate ocupa timp de 3 ani functia pentru care a fost declarat incompatibil.

„M-am deconectat total de la subiect. Am castigat procesul. Avocatii au sesizat Curtea Constitutionala, nu m-am ocupat eu. Nu ma intereseaza pentru mine ce decide CCR, ca eu am castigat procesul. Ma intereseaza de dragul unei justitii corecte si a unui cadru legislativ corect. Au fost mai multe sesizari de neconstitutionalitate. Si pentru proactivitatea legii, si pentru niste interdictii”, declara ieri Robu.

robu ani articolul atacat incompatibilitate procesul justitii corecte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 33 queries | Mysql time :0.016126 (s)