News Flash:

Nevasta i-a spus sotului ca e gravida cu alt barbat, dar nu se astepta niciodata ca el sa-i raspunda asa. Nu-i venea sa creada cum a putut. Uite ce a facut sotul inselat

28 Octombrie 2017
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
gravida
Multe cupluri care au fost impreuna de multi ani se lauda ca se cunosc unul pe altul foarte bine, totusi, puterea relatiei lor nu depinde de timpul pe care cei doi il petrec impreuna, ci de diferitele situatii prin care cei doi trec, impreuna.
Aceasta poveste a devenit atat de cunoscuta incat nimeni nu prea mai stie daca a pornit de la o intamplare reala. Iata despre ce e vorba.
Un barbat si sotia sa fusesera impreuna de 4 ani, si la un moment dat ea a ramas insarcinata. Ei erau casatoriti de numai o luna, si isi luau mereu toate masurile de precautie pentru ca asta sa nu se intample, asa ca barbatul s-a cam ingrijorat.


Sotia a recunoscut in cele din urma ca trebuie sa ii zica ceva. El stia ca ii va spune ceva foarte rau fiindca incepuse totul prin a-i spune cat de mult il iubeste. Iata ce se intamplase: intr-o noapte ea era in oras impreuna cu prietenele ei si s-a imbatat foarte tare. In timp ce era afara singura, la aer, incercand sa isi revina, a cunoscut un barbat.
Atunci a luat o decizie teribila, a mers cu el acasa si au sfarsit prin a intretine relatii intime neprotejate. Ea a mai zis ca nu avea de unde sa stie sigur, ca acel copil putea sa fie al acestui barbat. Cele aflate l-au pus intr-o mare incurcatura pe acest om: pe de-o parte o iubea foarte mult pe sotia sa, pe de alta parte ea il inselase.

Omul s-a gandit foarte mult la toata situatia si la sfarsit a luat o decizie care a uimit-o pe femeie: el nu voia ca toti anii buni pe care i-au petrecut impreuna sa se iroseasca din cauza unei singure greseli uriase, asa ca a sfarsit prin a creste acel copil de parca ar fi fost al lui. Stie ca a luat decizia corecta pentru el si pentru familia sa.

preluat de pe femina

cupluri intamplare reala decizie teribila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 43 queries | Mysql time :0.019636 (s)