News Flash:

Va fi sărbătoare într-o localitate din Timiș

În perioada 19-21 iulie, au loc Zilelor Orașului Deta

9 Iulie 2024
60 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro

 În zilele de 19, 20 și 21 iulie, se va desfășura ediția a 13-a a Zilelor Orașului Deta, eveniment ce va reuni grupuri artistice din județ, dar și de peste hotare. Deschiderea oficială are loc vineri, 19 iulie, la ora 17:00, cu o paradă a portului popular și o ceremonie de premiere a cetățenilor de onoare și a elevilor cu rezultate deosebite. De la ora 18:30, va avea loc un spectacol, prefațat de Fanfara Mihai Eminescu și Grupul vocal "Fetele de la Coștei".

La eveniment vor contribui artiști precum Liliana Laichici, Alina Trastău, Monalisa și Radu Șufan, Camelia și Mihai Ciocu, trupa Black Music și ansamblurile Centrului Cultural Deta. A doua zi de sărbătoare, de la ora 18:30, scena va fi preluată de oaspeții din Serbia: ansamblurile Tihomir Ostojici (Coka), Mladost (Velika Greda-Plandiste), Veselija (Glogoni), precum și de trupele autohtone 2B Cover Band și Phaser. De asemenea, vor evolua Nicoleta Nucă și Liviu Teodorescu cu formațiile lor.

Duminică, 21 iulie, de la ora 9:00, este programat crosul tradițional al orașului, iar de la ora 17:00, vor evolua micii artiști ai grădiniței orașului, ansamblurile de dansuri și grupul de teatru pentru copii de la centrul cultural local, corul Borostyan din Bordany, Ungaria, corul local Galaj și ansamblul Laza Nancic din Vârșeț, Serbia.  

Tot duminică, de la ora 20:00, va avea loc spectacolul de încheiere, cu participarea grupurilor Carmen Chindriș (foto) și Taraful Rutenilor, Bela Luna Cover Band, Pragu de Sus și Amadeus Electric Quartet. La ora 24:00, va fi organizat un foc de artificii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006763 (s)