News Flash:

Multe femei au aceasta problema, dar le e rusine sa vorbeasca despre ea - Cum scapi pentru totdeauna de parul care iti creste pe fata

3 Februarie 2018
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
pilozitate faciala

Pilozitatea faciala este o problema cu care multe femei se confrunta, dar nu vor sa recunoasca. Aflati ca exista o metoda simpla si eficienta cu ajutorul careia puteti rezolva acest inconvenient pentru totdeauna. Nu aveti nevoie decat de 10 grame de suc de lamaie, o cana de apa si 30 de grame de faina, de preferat de naut.

Amestecati toate aceste ingrediente intr-un bol pana cand obtineti o pasta omogena, pe care urmeaza sa o aplicati pe toata fata, insistand pe zonele cu probleme. Lasati-o sa actioneze timp de 15 minute dupa care inlaturati-o cu un prosop, apasand ferm pe ten in directia cresterii firului de par. repetati de doua ori pe saptamana, timp de o luna. La final veti observa ca o mare parte din parul facial nu mai creste.

Iata 10 solutii pe care le poti aplica acasa, atuci cand ai par facial excesiv

Ceara din zahar
Este un remediu usor de obtinut si de utilizat. Adauga doua lingurite de zahar granulat (alb sau brun) si o lingurita de miere si una de apa. Incalzeste la microunde sau pe araga 30 de secunde. Lasa sa se raceasca.
Folosind o spatula, aplica ceara pe zonele din care vrei sa indepartezi parul.
Pune o fasie de material special pentru epilat sau o carpa si trage in directia opusa cresterii firelor de par. Repeta daca este nevoie.

Faina de naut
Aceasta faina te ajuta sa iti exfoliei pielea, indepartand celulele moarte si parul. Plus, iti poate deschide culoarea pielii si culoarea parului ce creste in aceasta zona. Amesteca doua linguri de faina de naut, o lingura lapte, o lingurita si jumatate de lapte si trei sferturi lingurita de turmenic. Aplica aceasta pasta pe fata si las-o 20 de minute sau pana cand se usuca.
Indeparteaz-o de pe fata cu o lufa sau cu o carpa moale inmuiata in apa calduta. Fa acest lucru de trei-patru ori pe saptamana, timp de o luna.

Alternativ poti amesteca o lingurita de faina de naut cu o jumatate de lingurita de iaurt sau apa de trandafiri si un sfert de turmenic. Pune amestecul pe fata si lasa-l 20 de minute inainte de
a-l indeparta. Sau amesteca doua linguri de faina de naut cu un sfert de turmenic si putin lapte, cat sa obtii o pasta buna.

Faina de green gram si apa de trandafiri
Sunt boabele plantei numita Vigna radiata, ce creste din Bangladesh si India. Ca si faina de naut, faina de green gram este o solutie naturala pentru indepartarea parului si exfoliere.
Combinatia de faina green gram si apa de trandafiri este ideala pentru pielea sensibila si cea cu acnee. Se adauga o jumatate de lingurita apa de trandafiri si doua lingurite faina green gram. Poti adauga si o lingurita de suc de lamaie. Pune pasta pe fata si se lasa 20-25 de minute, apoi se indeparteza. Repeta operatiunea de trei-patru ori pe saptamana.

Epilarea cu zahar
Este un tratament natural pentru indepartarea parului de pe fata si corp. Parul trebuie tras in directia de crestere a firului de par. Dar produce mai putina durere si iritatie decat epilarea cu zahar. Aceasta tehnica a fost dezvoltata cu mii de ani in urma, in Egipt.

Incalzeste intr-un recipient, un sfert de cana de apa. Adauga doua cani de zahar granulat si un sfert de cana de suc de limaie. Se fierbe pana ce apar bule.
Da focul mic si se lasa la fiert 25 de minute, pana cand capata culoarea ambrei.
Opreste focul si se lasa la racit. Pielea se pregateste pudrand-o cu amidon de porumb sau pudra de bebelusi. Apoi se pune pe fata amestecul de zahar, in sens invers cresterii parului.
Pune deasupra o carpa si se lasa cateva minute. Trage repede, in directia de crestere a firelor de par.

Ceaiul de menta
Excesul de par este atribuit hormonilor androgenidin corp. Ceaiul de menta poate ajuta la reglarea lor. Un studiu efectuat de cercetatorii turci spune ca ceaiul de menta ajuta femeile cu hirutism. Subiectilor li s-a dat ceai de menta de doua ori pe zi, in faza foliculara a ciclului menstrual. Faza foliculara incepe in prima zi a ciclului si dureaza 14 zile. Se fierbe o cana de apa. Se adauga o lingurita de frunze de menta uscata. Daca ai menta proaspata, pune 4-5 frunze. Acopera recipientul si lasa la fiert 5-10 minute. Strecoara si bea. Bea de doua ori pe zi.

Suc de lamaie si miere
Sucul de lamaie si mierea ajuta la indepartarea parului de pe fata. Sucul de lamaie curata si exfoliaza, iar mierea juta la inmuierea parului datorita proprietatilor sale hidratante. Mai mult, datorita proprietatilor antibacteriale si anti-inflamatorii, va ajuta la evitarea iritarii pielii.
Sucul de lamaie albeste pielea si parul.

Se amesteca o lingurita de suc de lamaie si patru lingurite de miere. Se aplica pe fata si se lasa 15-20 de minute. Masca se indeparteaza cu o carpa inmuiata in apa calduta. Se repeta de cel putin doua ori pe saptamana, timp de cateva luni.

Ou, zahar si faina de porumb
Aceasta reteta este o masca faciala minunata ce te scapa de impuritati si par facial. Se amesteca un albus cu o lingura de zahar si o lingura faina de porumb. Se aplica mixtura pe fata si se lasa la uscat 15-20 de minute, apoi se indeparteaza. Procesul se repeta de trei-patru ori pe saptamana.

Masca de linte
O alta reteta este pudra de linte rosie sau masoor dal, functioneaza ca un scrub excelent pentru indepartarea parului. Se rasneste si se cerne o jumatate de cana de linte rosie. Se amesteca doua linguri din aceasta cu putin lapte si putina miere. Se lasa 15 minute. Se depoziteaza intr-un recipient etans. Se aplica pe fata si se lasa 15-20 de minute, apoi se indeparteaza.
Se foloseste de trei-patru ori pe saptamana. Daca ai pielea uscata, se foloseste o singura data pe saptamana. Se poate adauga pudra de santal, coaja de portocala, apa de trandafiri si suc de cartofi. Sucul de cartofi ajuta la albirea parului si a pielii fetei.

Turmenic
Poate fi combinat cu o multime de ingrediente pentru a scapa de parul nedorit. Amesteca masuri egale de turmenic si faina alba. Se adauga ulei de susan pentru a obtine o pasta. Pune pe fata si se lasa 30 de minute inainte de a o indeparta. Procesul se repeta o data pe saptamana. Turmenicul se poate combina cu lapte sau apa de trandafiri. Se aplica pe fata, se lasa sa se usuce, apoi se indeparteaza. Pentru a scapa de culoarea galbena a turmenicului, se inmoaie o dicheta in lapte si se freaca fata cu ea.

Papaya
Acest fruct functioneaza ca un inalbitor natural, dar ajuta si la indepartarea parului. Se amesteca o jumatate de lingurita de turmenic in pulpa rasa a unui fruct de papaya. Se maseaza pa fata, apoi se lasa sa stea 15-20 de minute, inainte de a clati. Se repeta in fiecare saptamana. Se poate pune intr-o jumatate de cana de papaya cu o lingura de lapte. Se lasa 10 minute, apoi se spala.

 


pilozitatea faciala papaya
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005953 (s)