News Flash:

Motivul pentru care Printesa Diana purta mereu o geanta plic

19 Iunie 2017
1855 Vizualizari | 0 Comentarii
printesa diana geanta plic
La orice eveniment Printesa Diana putea fi vazuta purtand o geanta plic satinata, de obicei in culoarea tinutei. Am aflat care este motivul pentru care Lady Di nu se despartea niciodata de un clutch
Printesa Diana va ramane pentru totdeauna un fashion icon. Tinutele purtate de ea intra in categoria chic-ului fara varsta, la fel de actuale si in anii ’80, dar si acum. Nu trebuie decat sa ne uitam la cele mai memorabile tinute ale ei. In plus, Lady Di reprezinta mereu o sursa de inspiratie pentru designeri si fashioniste. Am observat ca multe din tendintele acestui sezon au fost purtate mai intai de ea.
Acum insa, am mai aflat ceva despre cea supranumita Printesa Inimilor. La orice eveniment, Printesa Diana putea fi vazuta cu un clutch in mana, de obicei in culoarea tinutei sale. Se pare ca aceasta nu purta geanta plic doar pentru a-si tine cateva lucruri inauntru.
Intr-un interviu acordat The Telegraph, designerul britanic de genti, Anya Hindmarch a dezvaluit care este adevaratul motiv pentru care Printesa Diana purta mereu cu ea o geanta plic. Printesa a fost una din primele cliente ale Anyei Hindmarch, dupa ce designerul a deschis un magazin in Chelsea, in 1993. „Diana era un client loial si foarte amuzant. Venea la noi fara garzi de corp si fara niciun tam-tam“, a spus designerul. Printesa se ducea des la magazinul Anyei Hindmarch pentru a cauta gentile plic pe care le adora si pe care le numea „posete pentru decolteu“. „Ne distram foarte tare creeand ceea ce ea numea <>, acele clutch-uri mici din satin cu care isi acoperea decolteul atunci cand iesea din masina“, a spus Hindmarch.
Acesta era felul Printesei Diana se a utiliza moda pentru a evita fotografiile si titlurile nedorite din tabloide.



printesa diana lady di clutch fashion icon adevaratul motiv decolteul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004517 (s)