News Flash:

Momentul cand o mama isi izbeste propriul copil, într-un hotel din Timișoara - VIDEO

25 Mai 2020
1340 Vizualizari | 0 Comentarii

Imagini ireale au fost surpinse de camerele de supraveghere al unui hotel din Timișoara. O italiancă și-a izbit bebelușul cât a putut de tare de pământ, într-o criză de gelozie.

Femeia de doar 21 de ani, era cazata încă de la externarea din Maternitatea Bega, unde l-a adus pe lume pe micuț acum 2 luni.

Tatăl copilului, un român de 38 de ani

Tânără a făcut o criză de gelozie, nemulțumită că iubitul, un român cu 17 ani mai în vârstă decât ea, tatăl bebelușului, a anunțat-o că pleacă în oraș, scrie Opinia Timișoarei.

Momentul în care bebelușul a fost izbit de pământ a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile vă pot afecta emoțional.

Italianca de numai 21 de ani a venit în urmă cu mai bine de 2 luni la Timișoara să-și viziteze iubitul român, în vârstă de 38 de ani, tatăl bebelușului.

Cei doi, certuri zgomotoase de câteva zile

I-a venit sorocul mai repede decât trebuia, astfel că tânără s-a văzut nevoită să cheme ambulanţa și să meargă la Maternitatea Bega. A născut prematur copilașul și a mai rămas în grija doctorilor până când clinică a fost declarată spital suport pentru COVID 19, iar femeia și copilul au fost transferați pentru o perioadă la Spitalul Louis Turcanu.

Rămasă în Romania din pricina pandemiei, tânără nu s-a mai putut întoarce în Italia, în zona Lombardia, de unde este de loc. S-a cazat la hotelul din Timișoara unde cheltuielile i-au fost acoperite de părinții ei. Tatăl micuțului a vizitat-o constant, iar cei doi s-au mai certat zgomotos și în urmă cu câteva zile.

”Bebelușul a suferit mai multe traumatisme pentru a căror vindecare necesită 25 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în pericol”.

Bebelușul e internat acum la Terapie intensivă.

”Starea lui de pe Terapie intensivă este de prematur, cu anemie, actualmente internat pentru o leziune traumatică la osul frontal”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Louis Turcanu.

Mama, cercetată pentru tentativă de omor
Femeia va fi prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

″În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea directă a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009577 (s)