News Flash:

Mobilizare in institutiile statului pentru mitingul PSD-ALDE. Reactia Gabrielei Firea

8 Iunie 2018
959 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2 1

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat, vineri, un comandament la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, in cadrul caruia s-au discutat mai multe masuri de prevenire a incidentelor la evenimentele care se vor desfasura sambata in Capitala, printre care mitingul PSD si parada LGBT.
„Cele mai multe evenimente au loc in zona centrala si am convocat acest comandament pentru a ne asigura ca toate manifestarile care au loc in Capitala in data de 9 iunie se vor desfasura legal, civilizat, cu respect fata de legislatie si valorile umane, astfel incat sa nu existe incidente neplacute”, a declarat Gabriela Firea.

Pentru data de 9 iunie (sambata) s-au aprobat 14 evenimente, care se vor desfasura pe domeniul public, in mai multe zone din Bucuresti, dintre care:

„Mars al Diversitatii pentru vizibilitatea comunitatii LGBT” - incepand cu ora 17.30-20.30 – punct de adunare siplecare in mars pe Calea Victoriei nr. 224;
Partidul Noua Dreapta – „Marsul Normalitatii” - intre orele 13.00-16.30 –punct de adunare si plecare in mars bd Lascar Catargiu - Piata Romana – Bd Magheru - Bd Nicolae Balcescu - Piata Universitattii - Bd I C Bratianu - str. Halelor - Splaiul Independentei - Dealul Patriarhiei, intre orele 12.00-16.30;

PSD – „Adunare publica impotriva abuzurilor” - evenimentul va avea loc in Piata Victoriei - intre orele 20.00-22.00

La sedinta convocata vineri, la PMB, au participat toti reprezentantii institutiilor responsabile de ordinea si linistea publica si de siguranta persoanelor, (Jandarmeria, Politia Rutiera, Politia Locala, RATB, Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov), Prefectul Capitalei, Adrian Petcu si Prefectul Judetului Ilfov, Marius Cristian Ghincea, primarii sectoarelor 2 si 6, precum si Directiile din Primaria Capitalei cu atributii in acest domeniu, potrivit unui comunicat PMB.

Partidul Social Democrat (PSD) a anuntat ca, sambata, 9 iunie, intre orele 20.00 si 22.00, va organiza un miting impotriva abuzurilor, in Piata Victoriei.

Lideri din mai multe organizatii PSD din tara au declarat ca au mobilizat mii de oameni pentru mitingul de sambata, de la Bucuresti, cei mai multi urmand sa plece din judetul Olt – 10.000 de persoane si din Iasi – 6.000 de sustinatori.

"Un miting organizat impotriva abuzurilor care se intampla in Romania de mult timp, faptul ca democratia si statul de drept sunt afectate de cativa ani in Romania. Facem acest miting pentru a arata ca suntem decisi sa mergem pana la capat. Ii asteptam pe toti acre vor sa traiasca intr-o tara libera, in care sa nu mai fie institutii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriase se pune problema ca o putere subterana sa paraziteze deciziile si sa influenteze intr-un mod ocult decizii importante, sa permita instruziuni neconstitutionale, sa permita ca cetateni romani, firme romanesti sa fie inchise, zeci, mii de destine sa fie distruse", a declarat, luni, dupa sedinta PSD, Liviu Dragnea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005797 (s)