News Flash:

Mircea Basescu cere daune de un milion de euro in procesul membrilor familiei lui Bercea Mondial

19 Decembrie 2014
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Basescu a cerut, vineri, Tribunalului Constanta, sa se constituie parte civila in procesul in care cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel sunt judecati pentru santajarea fratelui presedintelui, el solicitand daune morale de un milion de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La Tribunalul Constanta a avut loc, vineri dimineata, un nou termen in dosarul in care membrii familiei Anghel, respectiv Izaura Anghel, Marius Constantin, Florin Anghel, Fanica Anghel si Grinica Ion Anghel, sunt judecati pentru santajarea lui Mircea Basescu.
Avocatul lui Mircea Basescu, Nelu Tasca, a depus o cerere prin care clientul sau sa se constituie parte civila in proces, solicitand daune morale de un milion de euro pentru prejudiciul de imagine adus.
De asemenea, sotia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Fanica Anghel, si fiul ei, Florin Anghel, au solicitat instantei un nou termen de judecata pentru a-si angaja alt avocat, deoarece nu mai vor sa fie reprezentati de Pavel Abraham, acesta urmand sa-i apere in acest proces pe ceilalti trei membri ai familiei.
Avocatul Pavel Abraham a cerut ca ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, sa nu mai fie judecat in stare de arest preventiv, ci sub control judiciar sau arest la domiciliu, Tribunalul Constanta ramanand in pronuntare.
Totodata, membrii familiei Anghel au cerut recuzarea procurorului DNA Andrei Botean, insa judecatorul le-a spus ca aceasta solicitare trebuie inaintata procurorului ierarhic superior.
In sala de judecata, Izaura Anghel l-a acuzat pe procurorul DNA Andrei Bodean ca ar fi primit o sticla de whisky de la Mircea Basescu pentru organizarea flagrantului.
"Botean i-a spus lui Basescu (n.r. - Mircea Basescu): «Sa-mi dai sticla de whisky, ca te-am scapat de tigani»", a spus Izaura Anghel.
La termenul de vineri, fiica lui Sandu Anghel, Izaura, a venit insotita de cei doi copii ai sai, spunand ca nu a avut cu cine sa ii lase, iar instanta a incuviintat prezenta minorilor in sala de judecata, cu conditia de a nu tulbura desfasurarea sedintei.
Urmatorul termen in dosarul privind santajarea lui Mircea Basescu de catre membrii ai familiei Anghel va avea loc pe 6 ianuarie, la Tribunalul Constanta.
La finalul procesului, Ioan Grinica Anghel l-a sunat pe tatal sau, Sandu Anghel, care a transmis jurnalistilor ca vrea sa faca alte denunturi impotriva lui Traian Basescu.
Mediafax.ro 

mircea basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004541 (s)