News Flash:

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, la Spitalul de Copii din Timisoara. Noua constructie va fi gata, dupa 7 ani

7 Mai 2021
588 Vizualizari | 1 Comentarii

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, a fost la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” din Timisoara, pentru a vizita noul corp de cladire care este finalizat 88 la suta, urmand sa fie gata chiar in acest an.

Structura noii cladiri este realizata, finisajele interioare sunt facute 90 la suta, imobilul fiind prevazut cu sisteme smart de iluminare si incalzire.

In noua cladire a Spitalului de Copii din Timisoara vor functiona: Unitatea de primiri Urgente, o policlinica, laboratoarele de analize si sectiile de Radiologie, chirurgie, ATI, sectie de prematuri. Aici vor fi amenajate spatii pentru mame, astfel incat acestea sa poata ramane langa copii lor bolnavi.

Managerul spitalului, medicul Ovidiu Adam i-a transmis ministrului Sanatatii ca este necesar ca pe acoperisul noii cladiri sa fie amenajat un heliport.

„In mandatul meu ingrijirile medicale pentru copii sunt o prioritate. Ma bucur sa vad aici cum se ridica un spital modern, dotat cu circuite medicale de secolul XXI. Voi sustine toate demersurile municipalitatii si ale Spitalului «Louis Turcanu» pentru diversificarea ingrijirilor medicale pentru copii. Astfel, asiguram pacientilor servicii de calitate de la profesionisti, intr-un spital cu dotari de ultima generatie”, a declarat ministrul Ioana Mihaila.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

innothe  | #52718
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006327 (s)