News Flash:

Ministrul Fondurilor Europene si al Mediului, prezenti la Timisoara

17 Mai 2014
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Eugen Teodorovici
Primarii si reprezentantii institutiilor interesate de atragerea fondurilor europene din Timis au putut afla ultimele noutati in domeniu si si-au putut expune problemele la Timisoara, chiar in fata ministrului Fondurilor Europene Eugen Teodorovici, care este prezent in judetul Timis. Alaturi de acesta a venit si Rovana Plumb, ministrul Mediului.
„In doi ani de zile au fost adusi in Romania peste 5 miliarde de euro. Romania poate sa recupereze din decalajale care ne despart de celelalte state membre prin doua obiective importante – sa stabilim clar ce vom finanta de acum inainte, proiecte care-si justifica finantarea, si un sistem cat mai eficient de implementare. Daca nu vom finanta ce trebuie sa finantam si vom avea absorbtie de dragul absorbtiei atunci vom avea probleme”, a spus Teodorovici la Consiliul Judetean Timis, potrivit Ziuadevest.ro
„Sistemul din Romania a avut in multe pozitii cheie oameni care nu cunosteau atributiile acelor pozitii”
„Romania va fi in situatia sa piarda si bani europeni foarte multi, mai ales in zona de transport – acolo sunt proiecte intarziate, licitatii trucate, dosare la DNA. Obligatia noastra e sa facem cat mai mult incat sa pierdem cat mai putin, Important e sa plecam la noul drum cu lectiile acestea invatate. Romania plateste din pacate, astazi, 1 miliard de euro corectii financiare. Sistemul din Romania a avut in multe pozitii cheie oameni care nu cunosteau atributiile acelor pozitii. Urmatorul cadru financiar are o alocare de aproximativ 43 miliarde de euro. Intr-un an si jumatate nivelul de absorbtie a crescut de la 8 la 34 la suta”, a spus Teodorovici la Timisoara.

timis timisoara judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1005 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039828 (s)