News Flash:

Mihaela Buzarnescu, noul numar 20 WTA, la un pas de retragerea din tenis

7 August 2018
810 Vizualizari | 0 Comentarii
buzarnescu

Mihaela Buzarnescu (20 WTA) a fost la un pas sa se renunte la tenis. Intr-un episod mai putin cunoscut, care a avut loc inaintea ascensiunii din ultimele sezoane. Mai exact, FRT i-a propus sa se retraga din circuit si i-a oferit un post de antrenoare.
Mihaela Buzarnescu are parte de cele mai bune momente ale carierei. Si-a indeplinit visul si a reusit, dupa alte doua finale disputate in acest an, sa castige primul trofeu WTA, la San Jose. Sportiva s-a confruntat in multe randuri cu accidentari care au stopat continuitatea din circuit, dar aceasta nu a fost singura problema de care s-a lovit. Mihaela a povestit un episod in care oficialii Federatiei Romane de Tenis i-au sugerat sa se retraga din tenis, pe motiv ca este prea batrana.

”Am fost foarte aproape sa ma retrag. Am trecut prin momente dificile, pentru ca cei mai multi oameni nu credeau in mine. Mi se spunea ca sunt batrana si ca trebuie sa ma indrept spre meseria de antrenoare. Am primit aceasta oferta din partea FRT, dar la acel moment ma gandeam sa plec in alta tara ca antrenoare”, a declarat Mihaela Buzarnescu.


mihaela buzarnescu antrenoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006108 (s)