News Flash:

Mesajul MAI pentru tinerii de la Electric Castle: Daca raciti, aveti grija ce „pastile” luati

19 Iulie 2018
823 Vizualizari | 0 Comentarii
mai

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, miercuri, un mesaj pentru sutele de mii de tineri asteptati la festivalul Electric Castle, mesaj inspirat de ploaia care a devenit o obisnuinta in cadrul evenimentului. Postarea MAI s-a viralizat, in scurt timp, pe retelele de socializare.
"Ne-am pregatit incaltarile pentru #ElectricCastle, singurul festival unde ploaia a devenit marca inregistrata! Un avantaj este ca puteti dansa in ploaie, ceea ce este foarte frumos... insa, daca raciti, aveti grija ce „pastile” luati! Consideram ca v-am informat!", transmite Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook.

Un mesaj asemanator a fost transmis si de Jandarmeria Romana.

"S-a dat startul festivalului Electric Castle 2018. Jandarmii Gruparii Mobile Cluj-Napoca se vor asigura ca toti participantii vor petrece in siguranta. La platane: plutonierul major Covasa Iulian", a fost mesajul postat pe retelele de socializare, caruia i-a fost atasat un vdeoclip in care un jandarm joaca rolul unui DJ.
Peste 200.000 de persoane sunt asteptate la Festivalul Electric Castle de la Castelul ”Banffy”, comuna Bontida, judetul Cluj, unde vor concerta 300 de artisti din noua tari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005743 (s)