News Flash:

MEDICAMENTUL MIRACULOS care distruge tumorile maligne, e un bun sedativ si tonic al inimii

26 Februarie 2016
38759 Vizualizari | 0 Comentarii
sofran
Afrodiziac cu istorie

Grecii si arabii foloseau sofranul ca afrodiziac pentru ca are proprietati asemanatoare hormonilor. Romanii îl adaugau în apa de baie iar femeile, în Evul Mediu, foloseau pomezi de par cu sofran pentru a fi mai atragatoare. In zilele noastre, este indicat în tratamentul impotentei si sterilitatii.

Distrugatorul tumorilor maligne

Studii recente au aratat ca sofranul are proprietati antioxidante si anticancerigene. Curcumina, substanta activa din sofran, are capacitatea de a distruge celulele canceroase. Si-a dovedit eficienta în tratarea diferitelor tipuri de cancer – gura, urechi, san, stomac, uterin sau tumori la ficat. Sub forma de tinctura, este folosit la tratarea ranilor de col sau a celor uterine.
Sedativ si tonic al inimii

Arabii îl foloseau pentru proprietatile lui anestezice si ca sedativ. Este un excelent antispasmodic, ajuta la digestie, creste apetitul si trateaza colica renala. Este un tonic al inimii, are actiune antiinflamatoare, fiind folosit sub forma de tincturi în tratamentul artritei. Este un antidepresiv si antipsihotic eficient si este folosit cu succes în tratarea isteriei. In medicina indiana, un amestec de sofran si unt topit este folosit în tratarea diabetului. Oamenii de stiinta italieni au descoperit ca sofranul poate opri orbirea la batrani si poate trata diverse boli ale ochilor
Regenerator al pielii

Medicamente care contin sofran sunt folosite la tratarea acneei, a condiloamelor si a altor boli de piele. Sofranul vindeca arsurile si ranile superficiale, ajutand la regenerarea pielii. Vindecarea este spectaculoasa, tesutul se reface aproape fara urme ale arsurii.
Digestiv eficient

Prepara o infuzie dintr-o jumatate de lingurita de sofran dizolvata într-un pahar cu apa fiarta. Dupa ce s-a racit, bea jumatate din infuzie dupa masa de pranz si jumatate dupa cina. Iti va regla digestia si activitatea intestinelor.

Atentie!

Nu consuma mai mult de doua grame de sofran pe zi.

Sofranul poate provoca avortul; femeile însarcinate ar trebui sa-l evite. clicksanatate.ro

 


digestiv eficient
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008809 (s)