News Flash:

Mazare: Kovesi ar trebui trasa pe dreapta si cercetata de un procuror

1 Iulie 2014
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
radu mazare
Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat marti ca procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, "ar trebui trasa pe dreapta si cercetata de un procuror", in legatura cu "tergiversarea" dosarelor in care este implicat Mircea Basescu.
"Doamna Kovesi, inainte de a da sugestii judecatorilor, ar trebui sa dea niste explicatii cum e cu fratele presedintelui, cu tergiversarea dosarelor, cum a mutat dosarele in anul 2011. Ea trebuie sa explice cum a luat dosarul procurorului Iacobescu, unde sunt interceptarile din 2011. De ce nu s-au facut perchezitii la rude? Poate gaseau banii tiganilor. Pe mine m-au perchezitionat, si fratele, si mama, prietenii. La Basescu, nimic. In opinia mea, ea ar trebui suspendata, trasa pe dreapta, cercetata de un procuror si daca e curata sa revina", a spus Radu Mazare, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat dosarul privind retrocedarea ilegala a unor terenuri din judetul Constanta.
Primarul Radu Mazare a fost trimis in judecata de DNA in 28 octombrie 2008, alaturi de 36 de persoane, intre care presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, fosti si actuali functionari din Primaria Constanta si Oficiul de Cadastru, mandatari si notari publici, in dosarul privind atribuirea nelegala a unor terenuri.
Prejudiciul in aceasta cauza a fost estimat la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezinta prejudiciu in dauna statului si 36,16 milioane de euro in dauna municipiului Constanta, potrivit DNA. Mediafax.ro

codruta kovesi mircea basescu constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0829 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031762 (s)