News Flash:

Marian Vanghelie, adus la DNA

25 Martie 2015
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Marian Vanghelie a fost adus din arest la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

Marian Vanghelie a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in jurul orei 14.00, fiind adus de politisti din arestul Politiei Capitalei, unde este incarcerat din 14 martie.
La DNA a fost, miercuri dimineata, si avocatul primarului Sectorului 5, ulterior acesta mergand la arest pentru a discuta cu Vanghelie.
Primarul Sectorului 5 al Capitalei si varul sau, Mircea-Sorin Niculae, asociat si administrator al mai multor societati comerciale, sunt in arest preventiv din 14 martie, in urma unei decizii luate de instanta suprema, la cererea procurorilor DNA. Decizia a fost contestata de Vanghelie si Niculae tot la instanta suprema, contestatia urmand sa se judece joi.
In acelasi dosar, soferul lui Vanghelie, Adrian Murgoci, directoarea Economat Sector 5, Laura Ciocan, si sotul acesteia, Sorin Ciocan, sunt cercetati sub control judiciar. Mediafax.ro

dna marian vanghelie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006670 (s)