News Flash:

Marian Iancu reclama ASU Politehnica Timisoara la TAS

27 Octombrie 2013
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
marian iancu

Firma lui Marian Iancu, SC Politehnica Timisoara SA, aflata in insolventa si pe care nu mai exista nici o echipa de fotbal, a depus la TAS o cerere de arbitraj, in care doreste interzicerea folosirii de catre ASU Politehnica, a denumirii Politehnica Timisoara si a culorilor alb-violet. Acesta este primul pas inaintea unui litigiu in Tribunal.

Cu toate ca ASU Politehnica Timisoara, nu are personalitate juridica, fiind sectie sportiva a Universitatii Politehnice Timisoara(UPT), se pare ca Marian Iancu va face pasii lui Claudio Zambon, cand a solicitat daune si schimbarea numelui si culorilor echipei. In situatia unui proces, Marian Iancu se va indrepta impotriva Universitatii Politehnice Timisoara. In documentul trimis la TAS, acesta specifica ca folosirea culorilor si a denumirii de catre o echipa care joaca in campionatul judetean (ASU Politehnica), ar prejudicia serios ACS Poli si firma lui.

Nicolae Robu, care a declarat in repetate randuri ca Marian iancu va dona palmaresul si culorile echipei, nu stie in acest moment de ce Marian Iancu a facut aceasta actiune si a transmis pe facebook, un comunicat de presa, in care ii cere sa renunte la demers:

”Astazi, 25.10.2013, am fost informat de dl. dr.ing. Florentiu Staicu, director general administrativ al UPT, ca UPT a fost instiintata ca dl. Marian Iancu a reclamat UPT la TAS pentru utilizarea neautorizata de catre echipa sa de fotbal, ASU Politehnica Timisoara -ce evolueaza in campionatul judetean-, a numelui Politehnica Timisoara si a culorilor alb-violet. Mi s-a spus ca, in textul reclamatiei, se afirma ca utilizarea de catre ASU Politehnica Timisoara a numelui Politehnica Timisoara si a culorilor alb-violet ar aduce prejudicii unui numar de structuri sportive, printre care si ACS Poli Timisoara. In primul rand, vreau sa afirm cu tarie ca dl. Marian Iancu nu este abilitat sa vorbeasca in numele ACS Poli Timisoara, neavand nicio legatura cu aceasta noua structura fotbalistica. In al doilea rand, vreau sa spun la fel de raspicat ca ACS Poli Timisoara nu se considera prejudiciata in niciun fel de existenta ASU Politehnica Timisoara sau de folosirea de catre aceasta echipa a numelui respectiv si a culorilor alb-violet. De altminteri, daca s-ar fi considerat, ar fi recurs la prevederile Hotararii Senatului UPT nr. 58 / 20.12.2012, care-i asigura in suficienta masura protectia in situatii de tipul celor in speta. In al treilea rand, imi exprim dezacordul fata de gestul d-lui Marian Iancu si, ca fondator, alaturi de alti colegi, a structurii ASU Politehnica Timisoara, ca fost Prorector al UPT timp de 4 mandate, ca fost Rector si simultan Presedinte al Senatului UPT timp de 2 mandate, ca Presedinte ales al Senatului UPT in 2012, ca dascal al UPT de aproape 30 de ani si ca polist pentru totdeauna, ii cer d-lui Marian Iancu sa renunte la demers.”, a declarat primarul Timisoarei, Nicolae Robu. 

 


florentiu staicu al upt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005032 (s)