News Flash:

Marea greseala pe care o faci cand consumi catina cu miere de albine

20 Ianuarie 2018
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
catina cu miere

Catina este un remediu natural care contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele, si de doua ori mai multa decat celebrele fructe de Rosa canina. Catina contine, de asemenea, vitamine si oligoelemente precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, P, beta-caroten, celuloza, fosfor, potasiu, fier, calciu, magneziu.

Datorita proprietatilor sale antioxidante, catina se recomanda pentru intarirea sistemului imunitar (vindeca virozele respiratorii si gripa), sanatatea ochilor, prevenirea imbatranirii, reglarea sistemului endocrin, reglarea nivelului de lipide din sange si reducerea inflamatiilor.

Fructele de catina se pastreaza foarte bine in miere de albine, pe timpul iernii. Mierea contine microelemente asemanatoare cu cele din sangele uman si se asimileaza foarte usor. Aceasta detine proprietati antibacteriene, bacteriostatice, regenerative si calmante si mierea este un remediu eficient pentru bolile hepatice, digestive, renale sau ale sangelui.

Iata cum se prepara corect catina cu miere:

Fructele de catina trebuie spalate si zdrobite, apoi trebuie puse intr-un borcan (cam pana la jumatatea lui), iar peste ele se adauga miere (pana la umplerea borcanului). Inchide borcanul etans, apoi pastreaza-l la frigider.

Dupa o saptamana, poti consuma acest amestec cu aroma deosebit de placuta cate o lingurita sau doua in fiecare dimineata, pe stomacul gol, timp de cel putin o luna. Principalul beneficiu este cresterea imunitatii. In general, foarte multi o consuma gresit, caci o consuma in timpul zilei.


catina fructele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006227 (s)