News Flash:

Mania vitezei i-a adus sfarsitul! Una dintre fetele moarte in accidentul de la Ghioroc s-a filmat in timp ce conducea cu peste 200 de km/h (FOTO)

23 Mai 2018
1362 Vizualizari | 0 Comentarii
viteza

Adelina Stangaciu, una dintre cele doua tinere care au murit, noaptea trecuta, dupa ce au plonjat cu un BMW in lacul Ghiroc din Arad, era pasionata de masini puternice si chiar a surprins momentul in care conducea cu peste 200 de km/h.

In varsta de 24 de ani, Adelina se afla, seara trecuta, la volanul autoturismului marca BMW, alaturi de prietena ei, Laura Bogdanescu si de doi baieti.
La un moment dat, din cauza vitezei, Adelina a pierdut controlul volanului, iar masina a ajuns pe fundul lacului Ghiroc.
Cei doi baieti au reusit sa se salveze, insa cele doua fete au murit inecate.
Pompierii din Arad si scafandrii au intervenit de urgenta, insa fetele au fost scoase la mal dupa cateva zeci de minute petrecute sub apa.

Transportate la spital, cele doua fete nu au mai putut fi salvate.

Pe pagina de Facebook, Adelina isi arata pasiunea pentru masinile puternice, iar in urma cu numai cateva zile a postat o imagine in care arata tuturor cum conducea cu peste 200 de km/h pe autostrada. Observator.tv

Galerie Foto

viteza2
adelina stangaciu bmw ghiroc arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004821 (s)