News Flash:

Mai multi irakieni au fost prinsi de politistii de frontiera de la Oravita in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania

7 Mai 2017
958 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Alti 12 cetateni irakieni care intentionau sa intre ilegal in Romania au fost depistati, in noaptea de vineri spre sambata, la frontiera cu Serbia, de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita. 
"Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de competenta. Astfel, in jurul orei 1,00, politistii de frontiera au depistat, in apropierea localitatii de frontiera Latunas, judetul Caras-Severin, 12 cetateni straini (trei barbati, cinci femei si patru copii) care nu isi justificau prezenta in zona, acestia fiind preluati si transportati la sediul institutiei pentru cercetari", se arata intr-un comunicat remis AGERPRES de Politia de Frontiera Oravita. 
Pe parcursul verificarilor, politistii de frontiera au stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni irakieni, adultii avand varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, iar copiii intre un an si 17 ani. Persoanele in cauza au declarat ca au trecut ilegal frontiera din Serbia cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei. 
In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale care se impun. Totodata, au fost anuntate autoritatile de frontiera sarbe, in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007045 (s)