News Flash:

Lugoj, alaturi de Timisoara in carantina de noapte saptamanala. Prefectura Timis anunta in sfarsit restrictiile in functie de incidenta

5 Octombrie 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
carantina

Lugoj si alte localitati din Timis intra in carantina de noapte in fiecare zi a saptamanii, timp de doua saptamani. Altele, printre care si Buzias si Deta, intra in carantina de noapte doar in weekend. Prefectura Timis a reusit sa comunice in sfarsit restrictiile in functie de rata de infectare, dupa cea mai recenta sedinta CJSU de luni.
Va reamintim, e haos atat la nivel national, cat si in judetul Timis, dupa ce autoritatile nu au reusit sa comunice clar ce fel de restrictii sunt impuse in localitatile cu rata de infectare mare. Tion v-a explicat luni dimineata ce reguli trebuie sa respectam in Timisoara. Dupa sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis, Institutia Prefectului a reusit sa emita un comunicat de presa amanuntit, care cuprinde restrictiile impuse de legislatia actuala in functie de incidenta.

Carantina de noapte pe toata durata saptamanii
Conform noii hotarari CJSU, in carantina de noapte saptamanala se alatura Timisoarei si altora Lugoj, Becicherecu Mic, Bethausen, Costeiu, Foeni, Liebling, Otelec, Peciu Nou, Pischia, Sacalaz si Sanandrei, care au fost trecute pe anexa 1, unde rata de infectare este mai mare de 7,5/1000 de locuitori.

Aici, circulatia pe timpul noptii este restrictionata dupa ora 20 in toate zilele saptamanii, cu exceptia persoanelor vaccinate, trecute prin boala si celor care au un motiv justificat regasit pe declaratia pe proprie raspundere. Pe anexa 1 se regasesc localitatile:


Certificatul verde in localitatile cu rata intre 3 si 6 la mie
Localitatile Criciova, Fardea, Livezile, Nadrag, Nitchidorf, Tomesti, Valcani, Varias au fost trecute pe anexa 3, care cuprinde localitatile unde rata de infectare e mai mare de 3/1000 de locuitori si mai mica de 6/1000 de locuitori. Aici, este obligatoriu certificatul verde, fiind acceptata si testarea celor care doresc sa participe la evenimente, competitii sportive, sa mearga la restaurante sau la evenimente culturale.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005873 (s)