News Flash:

Lucrari suplimentare la pasajul Michelangelo. Cand va fi dat in folosinta

18 Mai 2015
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj michelangeloo
Pentru lucrarile suplimentare necesare la pasajul subteran Michelangelo nu s-a organizat o licitatie, fiind aleasa procedura negocierii fara publicarea prealabila a unui anunt de participare potrivit OUG 34/2006. Contractul a fost atribuit, la sfarsitul lunii aprilie, societatii CCCF – Drumuri si Poduri Timisoara SRL.
Vorbim despre lucrari suplimentare necesare la contractul de executie incheiat in martie 2013 pentru proiectul Michelangelo, in valoare de aproximativ 50 de milioane de lei, afirmau reprezentantii primariei la vremea respectiva. Cand a fost atribuit contractul oficialii municipalitatii declarau si ca termenul de executie este de 16 luni…
„Se vor executa lucrari suplimentare, considerate imprevizibile si strict necesare la contractul de lucrari nr. 28/ 20.03.2013, in vederea realizarii proiectului ”Amenajare complex rutier zona Michelangelo”, cod SMIS 37592, in conformitate cu cerintele impuse in documentatia de atribuire”, au motivat reprezentantii municipalitatii.
Noul contract a fost estimat initial la valoarea de 406.349 lei fara TVA si a fost atribuit la 406.298 lei fara TVA, adica aproximativ 113.000 de euro cu TVA.
In anuntul de atribuire se precizeaza de asemenea ca o parte din contract, lucrari de etansare la radier, ar urma sa fie subcontractata.
De lucrarile de la Michelangelo s-au ocupat firmele CCCF Drumuri si Poduri Timisoara, SC Drumuri Municipale SA, SC Instgat SRL si SC Cons Electrificarea Instal SRL, scrie tion.ro.
Proiectul pe fonduri europene a cuprins construirea unui pasaj rutier subteran pe relatia bulevardul Corneliu Coposu – bulevardul Vasile Parvan si reabilitarea Podului Michelangelo.
Lucrarile ar fi trebuit sa fie finalizate in septembrie 2014 conform termenului initial, dar autoritatile locale au invocat diverse motive pentru intarzieri – multe zile cu ploaie, ierni aprige, situatii neprevazute ivite pe santier etc. Se asteapta deschiderea circulatiei prin pasaj in zilele urmatoare…
Independent de acest proiect, in zona sunt prevazute lucrari si la capitolul iluminat public. Este vorba despre extinderea iluminatului public prin pozare subterana pe bulevardul Coposu (alei pietonale) si reabilitarea retelei de iluminat, partial, pe bulevardul Parvan, investitie estimata la peste 47.000 de euro (fara TVA) de catre reprezentantii societatii AEM. Realizarea lucrarilor a fost aprobata recent in consiliul local.

proiectul michelangelo zona michelangelo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005084 (s)