News Flash:

Lucian Bute si-a anulat meciul cu Bolonti, din 6 decembrie. Vezi care este motivul

19 Noiembrie 2014
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Boxerul roman Lucian Bute, fost campion mondial la categoria supermijlocie (versiunea IBF), s-a accidentat in timpul unui antrenament si este nevoit, astfel, sa amane meciul pe care urma sa-l dispute pe 6 decembrie, la Montreal, impotriva argentinianului Roberto Bolonti, a anuntat anturajul sau, citat de presa canadiana.
Promotorul galei de la Montreal, Jean Bedard, a confirmat informatia. "Lucian a resimtit o durere in runda a 7-a sau a 8-a a unui antrenament prevazut pentru 12 reprize. El a incheiat totusi sedinta de pregatire. Durerea a devenit insa intensa a doua zi", a declarat Bedard.
Medicii i-au recomandat un repaus de doua saptamani, deoarece antiinflamatoarele nu au avut niciun efect, precizeaza Radio Canada.
"Este un adevarat ghinion. Dupa cunostinta mea, Lucian nu a mai fost niciodata accidentat la spate pana acum. Daca ar fi fost vorba de dureri cronice de spate, as fi fost mai nelinistit", a adaugat promotorul.
In momentul anuntului lui Bedard, Lucian Bute se deplasa din Filipine, unde s-a antrenat in ultimele saptamani, catre China, impreuna cu noul sau antrenor, Freddie Roach, care il pregateste si pe campionul filipinez Manny Pacquiao. "Pac Man" urmeaza sa boxeze pe 22 noiembrie, la Macau, cu americanul Chris Algieri.
"Stiu foarte putine lucruri, insa vreau sa informez publicul. Lucian m-a contactat la sfarsitul saptamanii. Este foarte nefericit, deoarece a investit mult timp, efort si bani pentru acest meci. Nu dorim ca el sa urce in ring cu fortele diminuate. Se va intalni cu medicii nostri la revenirea in Canada. Ma astept ca el sa fie pregatit sa boxeze in luna ianuarie", a mai spus Jean Bedard.
Lucian Bute (34 ani) a disputat 33 de meciuri ca profesionist, inregistrand 31 de victorii, intre care 24 inainte de limita, si 2 infrangeri. El a cucerit titlul mondial IBF la supermijlocie in octombrie 2007, dupa victoria prin KO tehnic in fata columbianului Alejandro Berrio. Romanul si-a aparat cu succes de noua ori centura de campion mondial, inainte de a o ceda in mai 2012 englezului Carl Froch, care l-a invins prin KO tehnic in repriza a 5-a. De atunci, cariera lui Bute a intrat pe o panta descedenta. Bute a disputat ultimul sau meci pe 18 ianuarie 2014, cand a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal.
Roberto Feliciano Bolonti, in varsta de 35 de ani, are un bilant de 35 de victorii (24 prin KO) si 3 infrangeri. El a pierdut ultimul sau meci, in fata germanului Juergen Braehmer.
AGERPRES

roberto bolonti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008586 (s)