News Flash:

Loredana Groza a mers la o petrecere. Incredibil ce-a zis o vedeta: „Arata foarte foarte rau! In plus…”

26 Iunie 2017
2849 Vizualizari | 0 Comentarii
lori

Loredana Groza a ajuns în vizorul fashion-editorului Iulia Albu. Cantareata a fost criticată pentru o recentă apariție.


Loredana Groza, care a împlinit 47 de ani pe 10 iunie anul acesta, a avut recent un eveniment, la care a purtat o ținută foarte înflorată.

 

Vestimentația celebrei artiste, care a fost recent în Tibet, i-a atras imediat atenția fashion-editorului Iulia Albu, care a luat ținuta la puricat.

Look-ul Loredanei Groza nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu, care a comentat în termenii aspri ținuta vedetei, scrie poatenustiai.ro.

Loredana Groza, în vizorul Iuliei Albu. „Întreaga atitudine mi se pare stângace”



„Este un look gitan, pe care eu l-aș aplauda în mod normal, însă niciodată cu tocuri la un party pe iarbă! La o petrecere în grădină, pe iarbă, nu avem de ce să avem tocuri. Arată foarte foarte rău! În plus, acest dres, tip plasă, nu îl înțeleg în contextul acesta. Totuși… este vară, este foarte cald. Ce facem? Curelușa aceea sinistră ar fi fost mai bine înlocuită de un cordon negru, din catifea, care ar fi putut să aibă un singur ciucure roșu, ca să se potrivească cu ce ar fi avut eventual în picioare, dar nu aceste sandale!

 

Nu îmi plac cerceii pe care îi poartă, pentru că sunt prea mici și ca să se potrivească stilistic cu ceea ce poartă… ar fi trebuit să aibă o pereche de creole sau o pereche de cercei mult mai mari. Întreaga atitudine mi se pare stângace, iar părul nevopsit la rădăcină iar este un faux pas monumental, motiv pentru care Loredana Groza va primi de la noi un… trofeu BAU!”, a comentat Iulia Albu.


loredana groza fashion cantareata iuliei albu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007727 (s)