News Flash:

Lucky Studio Iasi si relevanta pe piata muncii

6 Februarie 2015
4968 Vizualizari | 9 Comentarii
bzt foto 1
In timp, lucrurile se schimba. Ne schimbam, ne maturizam si la fel se intampla si in societate. Nu este de mirare ca job-urile au inceput sa fie usor distincte de cele de pana acum. Un job la videochat spre exemplu este dovada vie ca am ajuns in punctul de referinta; cel putin cand vine vorba de statutul acestui domeniu Lucky Studio Iasi a schimbat povestea. 
De ce devin ei relevanti pe piata muncii? Raspunsul este unul singur si usor de observat: ofera locuri de munca cu mare potential, desi nu este o intrare pentru toata lumea. Usile lor se deschid pentru toate femeile – mai cu seama pentru ca nu impun o limita – doar ca avantul este mai mult al celor tinere. Fenomenul este deja cunoscut insa de-a lungul timpului lucrurile s-au tot imbunatatit. 

Piata muncii ... altfel
Vazut per general ca o scena a nuditatii feminine, videochatul este locul indraznetelor, a nonsalantelor. Unii ar spune ca este locul mai decent al celor dispuse spre compromis de dragul banilor. Se spun multe insa prea putini stiu care este adevarul din spatele usilor. 
Nu are rost sa vorbim despre cifrele de afaceri pentru ca multi ar rosi de furie. Daca unora le ia ani sa se stabilizeze, cel putin Lucky Studio Iasi inregistreaza profit in orice luna din an. An de an, ani de-a randul de cand este studioul activ pe piata. Cel putin in aria ieseana se remarca pentru ca devine, intr-un fel sau altul, un agajator cu potential si cu cele mai mari salarii pe care le poate oferi. Sumele sunt mari incat am rosi cu totii. Muncim zi de zi si parca tot nu ne ajunge, asa ca intr-o simpla comparatie ne dam seama ca un salariu decent al pietei este poate ceea ce modelele lor primesc zilnic. 
O piata a muncii care se distinge altfel. Nu in sensul unui grotesc ci in sensul unui modern vazut cu ochi pe  masura. Cu alte cuvinte au loc conversatii prin intermediul camerelor web. Destainuiri, schimb de replici, tehnici de seductie, flirt nevinovat si lista poate continua. Nu se intampla insa nimic mai mult decat a privi. Cum privesti in muzeu, cum privesti ceva dragut in vitrinele magazinelor si ti-ai dori sa mai zabovesti stiind ca nu pleci acasa cu “trofeul”. Modelele sunt active, sunt dornice de conversatii la randul lor si creeaza legaturi care strabat kilometri. Distanta nu este insa o problema ci o destinatie pentru ca piata externa este de fapt piata consumatoare de videochat romanesc. 
Intr-o ecuatie a egalului, munca la videochat pare sa fie ca oricare alta. Intr-o ecuatie a castigului, Lucky Studio Iasi ne demonstreaza ca piata lor este, detasat, castigatoare. In numele acestui castig, fetele tinere, doamne, de orice varsta chiar si peste 30, vin cu drag si indrazneala, fara pudoare sa se angajeze aici. Asta face marea diferenta pe piata actuala a muncii! 

Galerie Foto

bzt_foto_2
videochat fetele tinere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Adela  | #257
Chiar daca este vorba despre videochat, atata timp cat este vorba despre profit, merge foarte bine. De ce sa judecam?
Paula  | #258
Lucky Studio e un studio smecher si tot mai multe fete merg acolo. Eu sunt tanara si zic k se merita, pt ca faci bani multi si ai parte de servicii misto.
Alina  | #259
Cine m-ar mai coafa si machia pe mn in fiecare zi asa cum o fac make-up artistele noastre de aici? Cine mi-ar mai da banii lucrati zilnic dupa terminarea prog, daca nu Lucky?
Mariana  | #260
Si eu am auZit ca Lucky e mai altfel. De ce si-ar mai face atata reclama daca nu ar fi corecti nu? Atrag studentele si femeile care vor sa faca un ban cinstit si rapid, da nu-i un ucru rau.
Daniela  | #261
Chiar e moderna aceasta treaba. In Ro pana acum era vazuta cu ochi rai, adica treb sa susotesti daca spuneai cuiva ca esti interesata de asa cv, acu nu mai este nevoie. Nonsalanta e maxima.
Abbie  | #262
Tare comparatia cu un exponat dintr-un muzeu. Chiar e fain sa fii admirata si platita, la fel ca si iepurasii Playboy sau ca modelele de lenjerie intima..;)
Carmen  | #263
Iasul m-a modernizat de to, la gandire, la locuri, la proiecte. Sunt mandra ca sunt din Iasi si ca mi-am agsit de lucru deja aici desi am doar 19 ani.
Mariuka  | #264
Bv carmen. E frumos ca stii ce vrei si ca faci cv pt asta. Altele ar fi stat pe banii parintilor inca.
Ileana  | #265
Sunt eu mai deschisa si mai non-pudica probabil, dar nu mi se pare nimic rusinos si ce nu ar treb sa se afle, in jobul de model de videochat.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004189 (s)