News Flash:

Liviu Dragnea: "Trebuie sa capete mai repede experienta politica"

7 Iulie 2017
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea 2
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca, la intalnirea pe care a avut-o joi dimineata cu ministrul Finantelor Ionut Misa, i-a cerut acestuia sa capete "mai repede experienta politica" si stabileasca un calendar de discutii cu bancile si companiile pentru ca acestea sa aiba un profit mai mare.
"I-am spus doua lucruri: l-am rugat sa capete mai repede experienta politica pentru ca este o functie importanta si - pentru ca am avut si cu primul ministru o discutie - sa stabileasca un calendar in care sa inceapa aceste intalniri deschise si foarte utile cu companiile si cu bancile pentru a gasi care sunt metodele prin care aceste institutii financiare si aceste companii sa aiba un profit mai mare", a spus Dragnea, la Parlament.
Intrebat daca s-a referit la experienta politica a ministrului tinand cont si de declaratiile acestuia privind Pilonul II de pensii, Dragnea a spus: "Da. A fost prima lui zi ca ministru, emotionat, toata presa, foarte multe intrebari si se intampla. Dar e un tanar in care eu am incredere si in care prim-ministrul are foarte mare incredere".
Presedintele PSD a sustinut ca nu l-a invitat pe ministrul de Finante sa se inscrie in PSD, adaugand ca acesta trebuie sa isi faca treaba la minister.
"Nu facem invitatii ca nu suntem la nunta. Sa-si faca treaba acolo. E o echipa care a inceput sa functioneze foarte bine. Au lucrat incepand de luni in fiecare zi, cu ateliere de lucru. Se lucreaza chiar. Palatul Victoria a inviat. Acum a inceput sa se munceasca", a declarat Liviu Dragnea.

liviu dragnea parlament psd ministrul finante
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006274 (s)