News Flash:

Liviu Dragnea: Depunem luni un proiect de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale, inclusiv radio-tv

10 Octombrie 2016
1366 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea31
PSD A DEPUS  astazi  la Parlament un proiect de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale, a declarat  presedintele PSDLiviuDragnea, afirmand ca social-democratii au decis sa nu mai astepte debirocratizarea anuntata de guvernul tehnocrat.

''Maine voi depune la Parlament impreuna cu colegii mei un proiect de lege pentru eliminarea a 102 de taxe nefiscale, care inseamna mai putina birocratie si mai mult timp si mai multi bani pentru cetatenii romani. Unele taxe sunt mai mici decat cheltuielile pe care le face sistemul pentru a incasa acele taxe'', a anuntat presedinele PSD, Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa care a avut loc duminica. 
El a afirmat ca a decis alaturi de colegii sai din PSD sa nu mai astepete ca partidul sa vina la guvernare sau ca ''marea debirocratizarea anuntata cu surle si trambite de tehnocrati'' sa fie infaptuita.

Presedintele PSD a mai spus ca prin proiectul de lege pe care il va depune cele 102 taxe nefiscale vor fi eliminate de la 1 ianuarie 2017.

Din randul celor 102 taxe care vor fi eliminate fac parte timbrul de mediul pentru autovehicule, 33 de taxe consulare si de cetatenie, 20 de taxe de la Registrul Comertului, taxele radio-TV, taxa suplimentara pentru eliminarea pasaportului, 22 de taxe pentru pierderea sau modificarea actelor, 13 taxe extrajudiciare de timbru si taxele pentru permisele de pescuit recreativ/sportiv.

parlament psd liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005323 (s)