News Flash:

Liviu Dragnea arunca bomba! Nimeni nu se astepta la acest anunt

10 Iulie 2017
1792 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si ca nu are nicio legatura cu ancheta DNA, sustinand ca "totul pleaca de la omul de afaceri George Soros".


"S-au amestecat informatii cu minciuni si totul s-a denaturat foarte mult. O sa o iau inginereste. Nu am nicio afacere in Brazilia, nu am afaceri intr-o alat tara, n-am transferat bani in Brazilia si in nicio alta tara. Declaratia mea de avere este foarte clara", a declarat Liviu Dragnea duminica, la Romania TV
El a adaugat ca un document trebuie sa fie asumat de cineva, de o institutie.


"E vorba de niste hartii scrise, (...) Eu am vazut comunicatul MAI, care este oficial. Nu exista nicio asumare a DGIPI, nu este un document al acestui serviciu secret. (...) Este o insiruire de minciuni, de articole din presa aparute in ultimii 12 ani printr-o campanie sustinuta. Mare parte din lucrurile scrise acolo au fost cercetate. Si au fost date NUP-uri si au fost puse din nou in acest mix si au fost reluate. Eu am citit comunicatul DNA, nu mi-am vazut numele acolo. (...) Nu are cum sa aiba nicio legatura cu mine nicio ancheta, pentru ca nu am bani in Brazilia si nu am facut acolo nicio afacere", a afirmat presedintele PSD. Liviu Dragnea a sustinut ca "totul pleaca de la George Soros". "Totul pleaca de la Soros, de la raul pe care vrea sa-l faca in aceasta tara si nu numai in aceasta tara. E simplu. (...) E o certitudine ca e o chestiune foarte organizata", a sustinut Dragnea.


Liderul social-democrat a anuntat ca "PSD va avea o alta atitudine" si nu "va mai intoarce celalalt obraz". "O alta atitudine va genera si alte actiuni", a completat el. Directia Nationala Anticoruptie a confirmat vineri ca are in lucru un dosar penal, in rem, sub aspectul savarsirii unor infractiuni de coruptie si asimilate coruptiei, in legatura cu o parte din dezvaluirile Rise Project, in cadrul anchetei fiind solicitate relatii de la autoritati din Brazilia.


"O parte dintre aspectele continute in investigatia jurnalistica publicata la data de 6 iulie 2017 fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA. In acest dosar, constituit pe baza de sesizare din oficiu, procurorii au dispus, la data de 19 februarie 2016, inceperea urmaririi penale in rem (fata de fapte) sub aspectul savarsirii unor infractiuni de coruptie si asimilate coruptiei. Dupa inceperea urmaririi penale in rem au fost administrate mijloace de proba constand in audieri de martori, ridicari de documente, solicitari de relatii de la autoritatile nationale si de la autoritatile din Brazilia", se arata intr-un comunicat al DNA, transmis AGERPRES.

psd brazilia dna george soros liviu dragnea mai dgipi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005832 (s)