News Flash:

Lidia Buble si Razvan Simion nu mai impart acelasi pat

18 Octombrie 2017
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia
Lidia Buble si Razvan Simion traiesc o frumoasa poveste de dragoste, desi in ultima vreme s-a zvonit ca s-au despartit, relatia lor este mai puternica ca niciodata si se bucura in continuare unul de celalalt.

Razvan are de ceva timp piciorul in ghips si din aceasta cauza, cei doi nu mai impart acelasi pat, prezentatorul doarmne la parter, problema pe care o are nu ii mai permite sa ajunga in dormitor.


”Mi-a zis ca nu mai e ca alta data. Nu-i mai aduc micul dejun la pat. Pai nu mai pot sa urc la etaj”, a povestit Razvan Simion.  ”Nu am loc. E o canapea mica, iar eu o sunt o labartata noaptea”, a continuat Lidia Buble.


Lidia Buble a fost luata la intrebari de Mirela Boureanu Vaida, legat de relatie ei cu Razvan Simion. Avand in vedere ca in ultima vreme au aparut zvonuri ca intre ei lucrurile nu sunt tocmai roz, prezentatoarea tv a prins momentul si a chestionat-o pe iubita matinalului.


„De unde pana unde zvonurile ca tu si Razvan v-ati despartit?”, a intrebat-o Mirela Boureanu Vaida.


„Pai...stii si tu cum e gura lumii. N-o astupa nici pamantul. Oamenii vorbesc foarte mult. Eu sunt o persoana vesela si energica. Bineinteles ca am stat cu Razvan, in perioada in care el a avut piciorul in ghips. L-am ajutat foarte mult. E un rasfatat!”, a replica Lidia Buble.

lidia buble razvan simion dragoste dormitor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006052 (s)