News Flash:

Liderul gruparii Stat Islamic interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare

20 Iulie 2015
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
stat islamic
Liderul gruparii teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a emis un decret prin care interzice publicarea inregistrarilor video cu executii barbare, apreciind ca acestea ii sperie pe copiii musulmanilor, relateaza Daily Mail in editia electronica.
Al-Baghdadi ar fi trimis o scrisoare aripii mediatice a gruparii extremiste, in care subliniaza ca nu mai este permisa prezentarea scenelor violente in inregistrarile video, care au devenit cunoscute in intreaga lume odata cu aparitia lui "John Jihadistul" in 2014.
El si-ar fi motivat decizia afirmand ca nu trebuie ofensati musulmanii, care ar putea considera ca imaginile sunt infricosatoare pentru copii.
ARA News relateaza insa ca decizia liderului jihadist a generat reactii impartite intre membrii gruparii. Unii sunt de acord ca imaginile care prezinta executii violente nu sunt favorabile imaginii gruparii Stat Islamic. Dar altii considera ca inregistrarile sunt bune pentru intimidarea oponentilor.
Cea mai recenta inregistrare video a gruparii prezinta combatanti care obliga un copil de maximum 10 ani sa decapiteze un soldat sirian capturat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005140 (s)