News Flash:

Licoarea ce topeste toate kilogramele in plus! Daca bei acest preparat, vei vedea efectele

5 Septembrie 2017
982 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta1
Aceasta licoare-minune trebuie consumata pe stomacul gol, iar rezultatele se vor vedea garanta in mai putin de o luna. Un alt secret al e ca ai nevoie de cateva pauze ca sa-l folosesti.


Nu mai lungim vorba si iti dezvalui care sunt cele trei ingrediente pe care trebuie sa ti le iei daca vrei sa incepi sa bei aceasta bautura miraculoasa.


Asadar, daca vrei sa topesti cateva kilograme bune in perioada urmatoare, nu uita sa adaugi in cosul tau de cumparaturi cand mergi la magazin data viitoare o lamaie, o telina si apa plata. Amestecul rezultat ajuta organismul sa scape de retentia de apa, de balonare. Si, in plus distruge grasimea si elimina toxinele.


Alte avantaje ale acestei licori e ca ingredientele sunt extrem de ieftine si e gata in doar cinci minute.


Ca sa prepari reteta ai nevoie de urmatoarele cantitati din ingredientele de mai jos:

– o lamaie

– 50 de grame de telina radacina

– 50 de ml de apa


Mod de preparare:

1. Prima data, stoarce lamaia si apoi toaca marunt radacina de telina. Ulterior, pune totul intr-un bol si toarna apa plata peste. Mixeaza bine cu un blender.

2. Desigur, daca vrei sa-ti ajunga mai multe zile, cu condita sa pastrezi bautura miraculoasa la frigider, poti dubla cantitatile.



Cum folosesti licoarea-minune:

Consum-o pe stomacul gol mereu. Ei bine, un alt secret consta in faptul ca nu trebuie sa-l bei tot odata. Bea amestecul miraculos timp de 10 zile consecutive, dupa care ia o pauza de 3 zile, potrivit secretele.com. Ulterior, poti relua procedeul.


Un alt beneficiu de care te bucuri e ca aceasta reteta reduce nivelul de zahar din sange, fiind foarte bun si pentru diabetici.


licoare grasimea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006313 (s)