News Flash:

Licitatie cu SCANDAL! Sunt vizati primarul Robu si consiliera Grebla

23 Martie 2014
1595 Vizualizari | 0 Comentarii
Sanda Grebla
Acum o lună primarul Timișoarei vizita sala de culturism a lui Florin Teodorescu de la Sala Olimpia, împreună cu consiliera personală Sanda Greblă, cu planuri de reamenajare. In realitate Nicolae Robu pregătea terenul pentru o licitație cu dedicație.
Iubitul consilierei primarului, Sanda Greblă, s-a înscris la licitație. Pătițoiu Cristian, în varstă de 33 de ani, intenționează să preia spațiul de aproximativ 700 mp, care de 14 ani este administrat de Florin Teodorescu, o legendă vie a culturismului romanesc, scrie Pentrutimisoara.ro.
Se pare că este o nouă licitație cu dedicație pentru apropiații primarului, în cazul de față iubitul consilierei personale a lui Robu.
Primul lucru care atrage atenția este faptul că la condițiile de participare impuse prin licitație nu este precizată o cifră de afaceri minimă, sau o garanție care să demonstreze că firma caștigătoare poate să susțină afacerea și amenajarea spațiului.
Firma lui Patițoiu Cristian apare la finanțe cu o cifră de afaceri pe zero și pierdere pe anul 2012. De asemenea, iubitul consilierei a adăugat la registrul comerțului, înainte de licitație, codurile CAEN aferente domeniului de activități sportive și ale centrelor de fitness.
Se pare că Sanda Greblă nu a venit fără motiv în vizită cu primarul Nicolae Robu.

florin teodorescu sala olimpia nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0996 (s) | 33 queries | Mysql time :0.043579 (s)