News Flash:

LEAC UIMITOR! Ce se intampla daca mananci amestecul de hrean cu miere

12 Octombrie 2015
4621 Vizualizari | 0 Comentarii
hrean cu miere
In afara de ingredient delicios in muraturi si salatehreanul este bun in sinuzite,bronsite, infectii urinare si chiar cancer. Ceaiul facut din radacina de hrean a fost folosit ca expectorant, in timp ce acela preparat din florile hreanului ajuta in lupta contra racelilor obisnuite.

Insa cel mai interesant beneficiu al hreanului, acela de ajutor in tratarea cancerului, a fost descoperit recent. Hreanul contine cantitati semnificative dintr-un component numit glucosinolate care opreste cresterea tumorilor. Cu toate ca mai exista si alte crucifere precum broccoli care au aceasta componenta, hreanul are de zece ori mai mult. 

„Contine o enzima care sparge glucosinolatele in substante responsabile de beneficiile anticancer”, afirma Mosbah Kushad, de la Universitatea din Illinois. Datorita calitatilor antimicrobiene, hreanul e bun si pentru tratarea infectiilor urinare. In Germania, hreanul a fost aprobat ca tratament adjuvant in infectii de tract urinar, pentru ca se considera ca are efect antibiotic, potrivit evz.ro.

Hrean cu miere

Mod de preparare: Zece linguri de hrean ras fin se amesteca cu 30 de linguri de miere intr-un borcan care se inchide ermetic. Compozitia se lasa la macerat pentru trei-patru zile. Când apar simptome de raceala, se iau una-doua lingurite, de patru ori pe zi. Tratamentul se poate face si preventiv pentru 20-30 de zile, in infectii respiratorii si tuse persistenta. Sinuzite: Tratamentul include jumatate de lingurita de suc de hrean dimineata si dupaamiaza. Nu se bea nimic si nu se manânca timp de 10 minute dupa doza.

ingredient delicios muraturi salate hreanul sinuzite bronsite cancer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006100 (s)