News Flash:

La Timisoara nu se ridica doar masini de pe strada, ci si CARUTE

23 Aprilie 2018
913 Vizualizari | 0 Comentarii
8carutasi653 NU

La Timisoara nu se ridica doar masini de pe strada, ci si carute. Un carutas care a fost prins circuland fara aprobare pe Calea Buziasului, luni dimineata, a fost amendat cu 300 de lei.
Politistii locali din Timisoara au depistat, luni dimineata, o caruta care circula fara aprobare pe o strada din oras, motiv pentru care vehiculul a fost ridicat si transportat la un depozit.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Politia Locala Timisoara, carutasul a fost prins circuland fara aprobare pe Calea Buziasului si a fost amendat cu 300 de lei.

“Mai mult, vehiculul cu tractiune animala a fost ridicat cu sprijinul Societatii de Drumuri Municipale si transportat la depozitul de pe Calea Sagului”, arata Politia Locala Timisoara.


Conform reprezentantilor institutiei, doar in ultimele zile, sase carutasi au fost prinsi circuland pe doua strazi din Timisoara, desi acest lucru este interzis daca nu detin aviz din partea Comisiei de Circulatie din cadrul primariei.

“Cei in cauza au fost surprinsi cu sprijinul imaginilor video puse la dispozitie ca urmare a unui protocol de colaborare semnat intre Politia Locala Timisoara si Primaria Mosnita Noua, prin care s-a stabilit posibilitatea accesarii de catre Politia Locala Timisoara a camerelor video amplasate pe raza localitatii. Carutasii au fost sanctionati cu cate 300 lei fiecare”, arata Politia Locala Timisoara.

Politistii locali atrag atentia asupra faptului ca acesti carutasi nu tin cont de pericolul la care se expun si nici de pericolul la care ii expun pe ceilalti participanti la trafic, motiv pentru care vor continua verificarile.


timisoara carutas calea buziasului amendat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005788 (s)