News Flash:

Kiev: Refuzul Tiraspolului de a merge la negocierile de la Viena risca sa "destabilizeze regiunea"

10 Septembrie 2014
928 Vizualizari | 0 Comentarii
Refuzul autoritatilor separatiste de la Tiraspol de a participa la urmatoarea runda de negocieri la Viena privind conflictul transnistrean ar putea duce la destabilizarea situatiei in regiune, a declarat Ministerul ucrainean de Externe, citat de agentia Ukrinform, in pagina electronica.
"Luand in considerare ca invitatiile la negocieri au fost semnate de reprezentanti ai OSCE, Ucrainei si Rusiei, consideram ca decizia Tiraspolului ar putea complica procesul de negocieri si ar putea duce la destabilizarea situatiei in regiune", afirma Kievul, care subliniaza necesitatea de a desfasura negocieri doar la Viena.
Diplomatia ucraineana a indemnat Transnitria sa evite "orice actiuni cu caracter distructiv, care pot afecta in mod negativ procesul de negocieri".
"Ministrul de Externe" al Transnistriei, Nina Stanski, a anuntat saptamana trecuta ca delegatia Tiraspolului nu va merge la Viena, unde pe 11 si 12 septembrie urma sa aiba loc o noua runda de runda de negocieri in formatul 5+2 privind solutionarea conflictului transnistrean. Mediafax.ro

nina stanski
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0896 (s) | 33 queries | Mysql time :0.033688 (s)