News Flash:

Judetul Timis va avea un nou subprefect! Iata despre cine este vorba

12 Martie 2014
1225 Vizualizari | 0 Comentarii

Consilierul judeţean Mihai Ritivoiu va fi, cel mai probabil, noul subprefect de Timiş. El o va înlocui în funcţie pe subprefecta Liliana Oneţ (PNL). Decizia va fi luată mâine, după o întâlnire între preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, şi prefectul Eugen Dogariu.

Sursele noastre susţin că va fi vorba de Ritivoiu. O altă variantă ar fi Marcel Miclău. Acesta însă ar putea să primească atribuţii în Capitală. PSD Timiş va dobândi mai multe funcţii de secretari de stat, subsecretari de stat, dar şi poziţii cheie în conducerea agenţiilor naţionale, după ieşirea de la guvernare a PNL. Marcel Miclău va prinde probabil un post de secretar de stat sau, în cel mai rău caz, unul de subsecretar.

Se vehiculează şi numele lui Cristian Anton, care îi va lua locul liberalului Sorin Supuran la şefia ARR. Varianta nu este sigură. Ioan Căpraru, directorul Casei Judeţene de Pensii, are şanse să ajungă secretar general la Ministerul Muncii, Iulian Bucătaru va ajunge director general adjunct la APDRP, instituţie condusă de PC-istul Daniel Râşnoveanu.

Dorel Săndesc are şanse să ajungă secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. El este şeful Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara. Pe această funcţie este vehiculat şi numele fostului ministru Ovidiu Brânzan, dar şi al consilierului local Florin Bârsăşteanu.

„În cazul numirii subprefectului, i-am dat întâietate prefectului să spună nume, pentru că lucrează direct cu el. Nu avem un nume bătut în cuie. Cert este că funcţia de subprefect revine PSD, miercuri vom hotărî cine va fi”, a spus Titu Bojin. Ziuadevest.ro


titu bojin eugen dogariu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1093 (s) | 22 queries | Mysql time :0.040215 (s)