News Flash:

JOJO a nascut o fetita

10 Ianuarie 2017
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
Jojo copil
Jojo a nascut prin cezariana, marti, 10 ianuarie,  o fetita perfect sanatoasa. Dupa noua luni pline de emotii si fericire, actrita si Paul Ipate isi pot strange bebelusul in brate. Vedeta a facut anuntul in urma cu putin timp.
Jojo a nascut si este mai fericita ca niciodata. Pe toata perioada sarcinii, vedeta si-a tinut la curent fanii cu evolutia ei si le-a dezvaluit acestora momentele complicate pe care le-a traversat. De asemenea, in urma cu doar cateva zile Jojo, care mai are un baietel a decis ce nume va purta „Zanuta” ei.
Jojo a postat un mesaj emotionant pe contul de Facebook, imediat ce a adus pe lume al doilea copil. „Zanuta noastra a venit pe lume! Astazi s-a nascut Zora Maria Ipate si lumea a zambit primind-o in bratele sale. ?❤
Eu si Paul ne simtim binecuvantati si fericiti ca totul a fost bine si lin si ca ne putem strange in sfarsit in brate minunea de fetita.
Le multumim din toata inima tuturor celor ce ne-au fost alaturi in acest moment plin de emotie.  Va multumesc din inima tuturor celor de aici pentru toata atentia si pretuirea pe care ni le oferiti in fiecare clipa. Zora doarme linistita la pieptul meu cu obrajorii ei de petale si stiu ca in acest moment sunt cea mai fericita mamica din lume. Iubesc si sunt iubita asa cum nu am mai fost vreodata si am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim si pe Zora. ?”,  a scris Jojo pe contul de socializare in urma cu putin timp. Libertatea.ro

jojo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005168 (s)