News Flash:

Jeleul preparat astfel este un extraordinar medicament

20 August 2018
846 Vizualizari | 0 Comentarii
jeleu de casa mare

Gelatina este compusa dintr-un amestec de substante proteice de provenienta animala si contine 18 aminoacizi, inclusiv glicina si prolina, multi oameni suferind de insuficienta acestora. Totodata din aceste substante sunt compuse si tesuturile moale si osos ale omului. Prezenta sau lipsa acestor aminoacizi în dieta zilnica si în organism au o influenta puternica asupra sanatatii parului, pielii si unghiilor. De asemenea aminoacizii au un impact important asupra imunitatii si reglarii greutatii corporale.

Pe langa alte avantaje ale sale, glicina are si efect antiinflamatoriu, accelereaza cicatrizarea ranilor si îmbunatateste calitatea somnului.

În afara de aceasta, jeleul se digera foarte usor si este folositor mai ales atunci cand stomacul pacientului nu poate prelucra corect hrana obisnuita, îmbunatatind chiar elasticitatea stomacului. De asemenea jeleul mentine apa în organism si nu permite uscarea tractului gastro-intestinal.

VIDEO - Copii nu s-ar mai apropia de jeleuri daca ar vedea cum se fac

Proprietatile gelatinei
este bogata în proteine de origine animala (1 lingurita contine 6 g de proteine)
îmbunatateste digestia si previne constipatia
este folositor împotriva alergiilor digestive
creste elasticitatea cartilajelor si întareste oasele
elimina toxinele
contine keratina, o proteina necesara pentru par, dinti, unghii si piele
netezeste ridurile si face pielea mai elastica datorita continutului de colagen
stimuleaza slabirea si accelereaza metabolismul
Dar fara reteta nu veti putea prepara un jeleu gustos!

Veti avea nevoie de:
3 lingurite de gelatina
1 cana de ceai verde
1 cana de suc proaspat stors de grepfrut sau capsuni
1 cana de suc de portocale
miere de albine (dupa gust)

Adaugati mierea de albine în ceai verde proaspat preparat. Apoi dizolvati în el gelatina si adaugati sucurile. Lasati amestecul sa se raceasca pana la temperatura camerei, dupa care puneti jeleul în boluri si lasati-l în frigider pentru 3 ore.

Desertul extrem de gustos si folositor este gata! Pofta buna!


gelatina cartilajelor oasele toxinele keratina portocale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008079 (s)