News Flash:

Iulia Timosenko se afla la Berlin pentru a primi ingrijiri medicale

9 Martie 2014
1718 Vizualizari | 0 Comentarii
iulia timosenko
Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a sosit la Berlin, capitala Germaniei, unde va primi îngrijiri medicale la spitalul Charite, au anuntat sâmbata responsabili ai institutiei, în cadrul unei conferinte de presa.
Egeria "revolutiei portocalii" proocidentale din 2004, care sufera de hernie de disc, a început sa efectueze analizele medicale, sâmbata dimineata, dupa ce a sosit vineri la Berlin, a anuntat Karl-Max Einhäupl, directorul spitalului, care a precizat ca înca nu s-a luat vreo decizie cu privire la o eventuala operatie.
"Duminica si luni, vom (stabili) diagnosticul si vom vedea ce se poate face", a declarat Einhäupl.
"Nu putem prevedea cât timp Timosenko va ramâne la Charite", a subliniat el. "Avem încredere în faptul ca va putea sa mearga fara sprijin", a mai spus el.
Relatiile dintre Iulia Timosenko si echipa medicala de la Charite dateaza de mai multi ani. O echipa medicala a acestei institutii a obtinut permisiunea de a o examina, în aprilie 2012, pe vremea când se afla în arest în Ucraina, dar recomandarea medicilor de la Charite ca fostul premier ucrainean sa primeasca îngrijiri în Germania nu a fost acceptata de Kiev.
Eliberata la 23 februarie, opozanta de 53 de ani a aparut într-un fotoliu rulant în fata manifestantilor proeuropeni adunati în Piata Independentei din Kiev.
La sfârsitul saptamânii, Iulia Timosenko s-a întâlnit cu cancelarul german, Angela Merkel, în marja unui congres al Partidului Popular European (PPE, de centru-dreapta). Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1060 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042735 (s)