News Flash:

ITI DAU LACRIMILE! Ce a aparut pe profilul de Facebook al tinerei impuscate in cap de fostul iubit la Oradea

23 Martie 2017
2773 Vizualizari | 0 Comentarii
dalia
Dalia Duca, tanara ucisa de fostul iubit la Oradea, saptamana trecuta, a fost inmormantata sambata. La scurt timp dupa funeralii familia a modificat profilul de Facebook al tinerei.
Dalia Duca, tanara ucisa de fostul iubit, la Oradea, a fost condusa pe ultimul drum sambata, la inmormantarea ei fiind prezenti o multime de oameni: familia, prietenii, toti cei care o cunosteau, dar si cei care au fost socati de ceea ce i s-a intamplat.
Familia a modificat profilul de Facebook al Daliei Duca, iar atunci cand scrii numele tinerei, pe reteaua de socializare apare un anunt care te emotioneaza cumplit. "Speram ca oamenii care o iubesc Adnilda (Dalia Duca) vor gasi confortul de a vizita profilul ei pentru a-si aminti de ea", este mesajul care apare deasupra fotografiei cu Dalia Duca.
De asemenea nimeni nu mai poate vedea detalii pe profilul Daliei Duca si nici nu mai sunt posibile comentarii sau like-uri, totul fiind doar un profil "in memoriam".
Dalia Duca a fost luata cu forta de catre fostul iubit din fata casei in care ea locuia. Dupa cateva ore, politistii au gasit-o impuscata in cap, abandonata intr-o masina. Asasinul, Adrian Hladii, a murit si el dupa ce s-a aruncat de la etaj, la cateva zile de la oribila crima.

dalia duca facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006669 (s)