News Flash:

Iti alegi partenera in functie de zodiac? Iata care este femeia perfecta

15 Ianuarie 2017
1390 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01
Berbec
Atras de aventura si tot ce inseamna adrenalina, barbatul berbec isi doreste langa el o femeie puternica, nu neaparat frumoasa, dar care sa fie la fel de pasionala ca el si care sa fie dispusa sa il urmeze.

Taur
Sensibilul taur este atras de femeile frumoase si, eventual, misterioase. Desi isi doreste ca persoana de langa el sa intoarca privirile tuturor, nu este adeptul perfectiunii si este chiar atras de micile defecte.

Gemeni
Nativii din aceasta zodie sunt atrasi doar de femeile frumoase. Le place sa flirteze, insa sunt dispusi sa se implice intr-o relatie atunci cand gasesc intruchiparea perfectiunii. Cu toate acestea, femeia care va fi aleasa de barbatul din zodia gemeni va trebui sa fie capabila sa tina mereu pasul cu schimbatorul geaman.

Rac
Din cauza sensibilitatii crescute ale acestei zodii, barbatul rac are nevoie de o femeie care sa ii ofere afectiunea necesara. In ceea ce priveste aspectul fizic, nativii din rac nu sunt foarte pretentiosi, insa isi doresc ca persoana de langa ei sa fie calma.

Leu
Una dintre cele mai pretentioase zodii, atunci cand vine vorba de femeia ideala, este leul. Acesta isi doreste sa aiba langa el o femeie pe care sa o etaleze ca pe un trofeu. Asadar, nu doar ca va trebui sa fii mereu aranjata, dar va trebui sa ii arati si cat de bine te descurci in inalta societate. Nativul leu isi doreste o femei extravaganta si desteapta, dar careia sa nu ii lipseasca simtul umorului.

Fecioara
Barbatul din aceasta zodie tinde sa se afle mereu in cautarea perfectiunii si este dezamagit de orice mic defect. De aceea, daca alesul tau este fecioara, ai grija intotdeauna cum te imbraci, ce spui si, cel mai important, demonstreaza-i ca il iubesti.

Balanta
Pentru barbatul balanta este foarte important ca femeia de langa el sa il inteleaga si sa fie mereu cu picioarele pe pamant. Frumusetea nu este o cerinta, dar reprezinta un avanataj.

Scorpion
Pasionalul scorpion isi doreste o femeie care sa intoarca privirile tuturor, insa este extrem de gelos, asa ca ai grija. Este bine sa nu ii oferi motive care sa il faca sa devina suspicios si, de asemenea, trebuie sa ii arati ca ai incredere in tine, chiar si atunci cand nu te simti confortabil.

Sagetator
Chiar daca nativul acestei zodii nu pune pret pe frumusete, pentru el conteaza sa fii in forma si sa poti tine pasul cu el, scrie yve.ro. Trebuie sa fii deschisa la propunerile lui si sa te arati de-a dreptul entuziasmata pentru a-l face sa ramana langa tine.

Capricorn
Capricornii isi doresc femei elegante, care sa emane senzualitate. Nu trebuie sa fii neaparat cea mai frumoasa si nici sa ai talie de viespe, dar, in schimb, trebuie sa fii mereu atenta la stilul pe care il adopti.

Varsator
Daca ai dat peste un varsator, ar fi bine sa scoti la iveala copilul din tine. Acesti barbati adora femeile jucause si care se imbraca si arata foarte feminin. De asemenea, daca ai simtul umorului si iti place sa discuti pe diferite teme, ai sanse mari sa il castigi.

Pesti
Cei din zodia pesti sunt atrasi in special de femeile care le seamana. Asadar, va trebui sa faci fata declaratiilor nativului din aceasta zodie si sa te ridici la asteptarile lui; el este un romantic. De asemenea, daca vrei sa ii atragi atentia, trebuie sa fii cat mai naturala si feminina.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004914 (s)