News Flash:

Iohannis, mesaj de condoleante pentru victimele de la Istanbul

29 Iunie 2016
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de condoleante in urma atentatelor care au avut loc marti la Aeroportul International Atatürk din Istanbul.
''Atacurile teroriste care au avut loc marti noapte la Istanbul reprezinta o atrocitate. Zeci de oameni si-au pierdut viata si peste 140 au fost raniti, in urma unui act de cruzime indreptat asupra unor cetateni nevinovati. Doresc sa imi exprim cele mai sincere condoleante pentru familiile indurerate si suntem alaturi de cei care se lupta in acest moment pentru viata lor'', a transmis seful statului, potrivit Administratiei Prezidentiale.
El a subliniat, de asemenea, ca astfel de atentate trebuie sa fie prevenite, iar tara noastra este si va ramane in continuare un partener angajat in lupta internationala impotriva terorismului.
Cel putin 36 de persoane au murit si aproximativ 150 au fost ranite in atentatele comise marti seara in incinta Aeroportului international din Istanbul, au anuntat oficiali turci, citati de Reuters si CNN. Un atacator a deschis focul la terminalul de plecari cu o arma automata. Apoi toti trei s-au aruncat in aer la si in apropiere de terminalul de sosiri un etaj mai jos, potrivit unor oficiali si martori. Surse din cadrul Politiei turce au afirmat, sub protectia anonimatului, ca reteaua terorista sunnita Stat Islamic a comis atentatul de la Aeroportul international din Istanbul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005618 (s)