News Flash:

Ioana Tufaru a reusit sa slabeasca doua kilograme dupa ce s-a chinuit un an si jumatate

17 Iunie 2017
1498 Vizualizari | 0 Comentarii
tufaru
Fiica Andei Calugareanu traieste un cosmar de cand a nascut. Timp de un an si jumatate, femeia care ajunsese la 90 de kilograme dupa o operatie de micsorare a stomacului, s-a ingrasat enorm, si nu din cauza mancatului in exces.


Ioana Tufaru cantarea in urma cu o luna, cand si-a varsat naduful in fata camerelor de luat vederi, nici mai mult, nici mai putin de 160 de kilograme. Femeia a povestit disperata ca nu mananca mai nimic, merge mult pe jos, prin parc, cu micutul Luca, si cu toate acestea rezultatele nu se vad.


Temerea cea mai mare a protagonistei noastre era sa nu ajunga din nou la greutatea de 219 kilograme pe care o avea anterior operatiei de micsorare a stomacului.


Ei bine, in ultimele zile Ioana a fost mai vesela pentru ca, spune ea, a reusit sa slabeasca doua kilograme, o adevarata performanta avand in vedere ca nu s-a mai intamplat asta de un an si jumatate.


"Of, poate a fost inceputul mai greu si acum o sa slabesc de la sine. Si asa mi-a zis Ionut, mai in gluma, mai in serios, ca nu mai incape langa mine, in pat", a povestit Ioana.

andei calugareanu cosmar nascut ioana tufaru greutatea kilograme
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006542 (s)