News Flash:

Invatatoare de 21 de ani concediata pentru activitatile «extrascolare». Ce ocupatie mai avea - FOTO

3 Iulie 2017
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
invatatoare
Un cadru didactic din invatamantul prescolar din California a fost concediata pentru ca avea si o alta ocupatie, mai putin «serioasa»: juca in filme pentru adulti. Conform publicatiei «Mirror», actrita in varsta de 21 de ani castiga 2.500 de dolari pentru fiecare prestatie in fata camerelor de luat vederi, insa ea sustine ca iubeste ambele ocupatii: «Iubesc sa predau la scoala, iubesc sexul.»

Pe numele ei de «scena» Nina Skye, tanara care a filmat scene erotice atat cu barbati, cat si cu femei, le-a spus sefilor ei de la scoala ca ea chiar este «o buna profesoara». De asemenea, ea spune ca nu intelege de ce pasiunea ei pentru filme erotice trebuie sa duca la respingerea ei din scoala. Scoala s-a oferit sa-i mareasca salariul Ninei si sa o ajute cu locuinta, ca sa ii schimbe parerile despre cariera sa controversata, insa au fost refuzati.

«Imi place sa predau la scoala si sa fac sex. Iar daca pot sa le fac pe amandoua, atunci o sa le fac. Sunt bani castigati usor. La prima mea scena am filmat ceva orbinsuit cu un barbat si o femeie si am primit pentru asta 2500 de dolari. Niciodata in viata mea nu am avut atatia bani in mana.Insa este un stigmat asociat cu asta si felul in care societatea noastra priveste acest lucru. Dar asa sunt eu. Sunt deschisa la munte. Super deschisa la minte si nu critica la adresa altora», a spus tanara Nina pentru Fox News.

Galerie Foto

Nina  Skye

Nina  Skye

cadru didactic concediata nina skye profesoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006124 (s)