News Flash:

Interdictie pentru consilierii PNL din Timis

14 Iunie 2014
934 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu, presedintele PNL Timis: „Se discuta crearea de aliante, pas cu pas, doar intre PNL si PDL, eventual si alte partide, acolo unde exista consilieri din partea lor, altele decat PSD”
PNL nu va mai face nici un fel de majoritate la nivelul consiliilor locale din Timis, ori la consiliul judetean, cu PSD. Biroul Politic Teritorial al PNL Timis a adoptat aseara o hotarare prin care se interzice tuturor organizatiilor PNL din judetul Timis si tuturor consilierilor locali ai PNL din judetul Timis si consilierilor judeteni sa incheie aliante cu PSD. „Se discuta crearea de aliante, pas cu pas, doar intre PNL si PDL, eventual si alte partide, acolo unde exista consilieri din partea lor, altele decat PSD. Nu e nici o problema daca pierdem viceprimari, noi suntem un partid care pune in prim—plan principii, valori, si care nu se cramponeaza de un post sau altul”, spune Nicolae Robu, presedintele PNL Timis. Mai mult, cine nu va respecta deciziile biroului teritorial in aceasta privinta va fi exclus din partid, scrie Ziuadevest.ro.
„Deschidere inspre colaborare in vederea fuziunii”
In plan local, liberalii au avut deja discutii cu conducerea PDL, Nicolae Robu a fot ieri chiar prezent la o sedinta a Biroului Politic Judetean al PDL „pentru a schita un prim gest clar, fara echivoc, de deschidere inspre colaborare in vederea fuziunii”. „Am discutat aseara in Biroul Politic Teritorial al PNL si problema in sine a fuziunii si lucruri concrete pe care le avem de facut ca pasi inspre fuziune. In ceea ce ne priveste, si am vazut ca si in ceea ce-i priveste pe colegii de la PDL, exista toata deschiderea inspre a crea o forta politica de dreapta. Lansez un apel catre toti oamenii de dreapta sa lase orgoliile si sechelele ramase in urma unor dispute politice sau interumane si sa aiba in vedere miza mare. Miza mare este ca in Romania sa inceteze fragmentarismul pe culoarul de dreapta, sa creem un partid puternic – care sa dea presedintele Romaniei si care sa ajunga intr-un orizont de timp apropiat la guvernare. In rest, toate sunt mize marunte”, spune Robu.

robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 22 queries | Mysql time :0.010939 (s)