News Flash:

INCREDIBIL! Orasul in care oamenii merg goi pusca pe strada - FOTO

21 Aprilie 2016
4995 Vizualizari | 0 Comentarii
oras Cap d Agde
In oraselul de la Marea Mediterana Cap D’Agde, Franta, lumea vine sa stea cat e ziua de lunga in pielea goala. Aici esti luat la ochi doar daca te prezinti in public acoperit cu vreun prosop, vreo camasa sau alt accesoriu vestimentar.
Satul naturist din Cap D’Agde a fost infiintat la inceputul anilor ’70. Aici vin an de an peste 40.000 de oameni si stau cat e ziua de lunga numai in pielea goala. Daca iesi pe strada cu o camasa pe tine, lumea te opreste sa te intrebe daca ai patit ceva sau daca „abia ai venit”. Oraselul are 2 km de plaja, unde strajuiesc 2.500 de cabanute. Peste tot - in blocurile cu apartamente de inchiriat, in hoteluri, magazine, cluburi, baruri, la posta si chiar in sectia de politie - toata lumea merge in pielea goala. Pana si producatorii care vin la piata se dezbraca inainte sa isi puna marfa pe tarabe, pentru ca altminteri nu cumpara nimeni de la ei, scrie click.ro.
In ciuda faptului ca adeseori grupurile de tineri incing veritabile orgii pe plaja si in apa, atmosfera in orasel este una linistita. Iar atunci cand tinerii se incing, batranii fac roata in jurul lor si se uita la partidele de sex care nu dureaza niciodata mai mult de 20 de minute. Cap D’Agde este cea mai mare comunitate de nudisti din Europa. La ghiseele bancilor care si-au deschis reprezentante aici sunt angajati doar casieri dezinhibati, care abia asteapta sa renunte complet la textile in timpul serviciului. Seara, dupa ora 20.30, regula goliciunii poate fi incalcata. Insa nu va ganditi ca lumea incepe sa se infofoleasca. Afara sunt 18-22 de grade Celsius, asa ca localnicii incep sa puna pe ei voaluri transparente sau lenjerie intima sexy. Un sejur de o saptamana aici poate costa intre 2.000 si 3.000 de dolari. 

Galerie Foto

oras_goi2
pielea goala prosop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007386 (s)