News Flash:

INCREDIBIL! Iata cine l-a sarutat pe Cristian Pomohaci la un concert, chiar pe scena

21 Iulie 2017
1629 Vizualizari | 0 Comentarii
pomohaci
Cristian Pomohaci a urcat din nou pe scena. Preotul a fost intampinat cu mult entuziasm de catre cei care au venit la concertul sau.

Un barbat l-a sarutat pe gura pe preotul Pomohaci, atunci cand l-a intalnit la concert. Nu este clar daca gestul a fost unul intentionat sau nu.

Preotul Cristian Pomohaci a starnit mult entuziasm printre cei care au venit sa ii urmareasca prestatia. La un moment dat, preotul a facut o gluma. "Nu stau, ca zice lumea ca-s pedofil", le-a spus Pomohaci unor spectatori.

Preotul Cristian Pomohaci a primit miercuri o veste extrem de proasta. A aflat ca Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures dosarul in care el este cercetat pentru racolare de minori in scopuri sexuale.

Reprezentantii Parchetului General au declarat ca preotul si cantaretul Cristian Pomohaci este cercetat pentru savarsirea infractiunii prevazute de articolul 222 din Codul Penal, articol ce face referire la "fapta persoanei majore de a-i propune unui minor care nu a implinit varsta de 13 ani sa se intalneasca in scopul comiterii unui act dintre cele prevazute in art. 220 sau art. 221, inclusiv atunci cand propunerea a fost facuta prin mijloacele de transmitere la distanta, se pedepseste cu inchisoare de la o luna la un an sau cu amenda penala".

Sursa: cancan.ro

cristian pomohaci preotul barbat pomohaci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006016 (s)