News Flash:

INCREDIBIL! Cele mai ciudate obiecte DESCOPERITE de medicii ginecologi in VAGINUL FEMEILOR

25 Februarie 2017
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
epilat inghinal
Pare ireal, dar este cat se poate de adevarat. Anumite femei nu isi stiu limitele si ajung la doctorul ginecolog cu dureri mari, pentru ca si-au introdus in vagin diverse obiecte.
1. Carti de credit
O doamna din America, Statul Florida, a intrecut masura. Vorbim despre carti de credit furate. Acestea erau indesate pentru siguranta in vagin! A gresit portofelul si s-a ales cu rani severe.
2. Instrumente pentru fumat "iarba"
O alta doamna cu imaginatie bogata a fost prinsa de Politie in timp ce fura dintr-un apartament. Cartile de credit si le-a pus direct in portofel, e drept, dar a pastrat ceva si pentru vagin: si-a introdus un instrument special pentru fumatorii de "iarba".
3. Cutite
Cutite descoperite tot de catre Politie, la o perchezitie amanuntita in cadrul careia au gasit in vaginul respectiv, aproape de intrare, un cutit, apoi, mai incolo, o reteta de medicamente, si mai adanc, un alt cutit. 
4. Un ochi de sticla
Unul dintre medicii americani de la un mare Spital de Urgenta a povestit cum a vazut multe chestii indesate in vagin, insa de departe cel mai ciudat a fost un ochi de sticla pe care o pacienta si l-a bagat in vagin ca sa nu-l piarda.
5. Heroina si alte prafuri
In timpul unui control al autoritatilor, Karin din Pennsylvania a fost prinsa cu 54 de pliculete pline cu heroina, 31 pliculete goale, 8 retete pentru farmacie, si 51,22 dolari americani, toate fiind indesante in propriul vagin.

3 cutite
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006243 (s)