News Flash:

Inconstienta la volan face o noua victima. Un om nevinovat a murit din cauza unui nebun care gonea cu 200 km/h

18 Noiembrie 2014
1381 Vizualizari | 0 Comentarii
Accident mortal, in noaptea de luni spre marti, in Capitala. Un sofer care gonea cu bolidul sau cu 200 de kilometri pe ora a acrosat o masina care circularegulamentar si a proiectat-o intr-un copac de pe marginea drumului. In urma impactului, pasagerul din autoturismul lovit a murit pe loc, iar sotia sa a fost ranita. Soferul care a provocat tragedia a fugit de la locul accidentului si este cautat de politisti.
Tragedia a avut loc la intrarea in Bucuresti, pe soseaua Colentina. Barbatul si sotia lui circulau regulemantar. La un moment dat au fost acrosati de bolidul care venea cu 200 de kilometri pe ora, potrivit Romania TV.

In urma impactului, masina celor doi soti a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Pasagerii au fost scosi din autoturism cu ajutorul celor de descarcerare. Norocul femeii din masina a fost ca purta centura de siguranta. Pentru sofer insa, medicii nu au mai putut face nimic.

Politisti au deschis o ancheta. "Autoturismele au intrat in coliziune, iar autotursimul marca Dacia a lovit un pom de pe marginea drumul. In urma evenimentului rutier, barbatul care se afla la volan a decedat, iar sotia acestuia, aflata pe partea drepta, a fost ranita grav", a declarat Andrei Codau, purtator de cuvant de la Brigada Rutiera.

Pe numele soferului care a provocat tragedia a fost deschis un dosar pentruucidere din culpa. El este cautat acum de politisti.

Sursa: romaniatv.net

accident mortal capitala masina regulamentar copac politisti tragedia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007654 (s)